Індичка з картоплею в духовці – 10 рецептів приготування соковитої запеченої індички

Соковита і дуже смачна індичка з картоплею і грибами в духовці

Шикарне блюдо на будь-який випадок. Індичка відноситься до дієтичних продуктів, тому страви з неї виходять легкими, поживними і не жирними. Пропонуємо вам запекти в духовці м’ясо індички разом з картоплею і грибами.

Час готування: 90 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 2-3.

Склад:

  • Філе індички – 350 гр.
  • Печериці – 150 гр.
  • Кабачок – 1 шт.
  • Часник – 5-6 зуб.
  • Картопля – 7-8 шт.
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Зелень для подачі.

Процес приготування:

1. Філе індички наріжте кубиками, перекладіть в миску, додайте соєвий соус, мелений перець, перемішайте і залиште на півгодини для маринування.

2. Поки маринується індичка, наріжте овочі. Складіть овочі в миску до м’яса, посоліть, приправте за смаком і додайте трохи соняшникової олії, перемішайте.

3. Індичку і овочі викладіть у форму для запікання. Помістіть форму в духовку, розігріту до 200 градусів, запікайте блюдо 35-40 хвилин.

4. Перевірте м’ясо і картоплю на готовність. Посипте блюдо тертим сиром і поверніть його в духовку ще на 15-20 хвилин.

5. Запечену індичку з картоплею і грибами посипте рубаною зеленню і подавайте на обід або вечерю.

Приємного апетиту!