Соковита і дуже смачна індичка з картоплею і грибами в духовці
Шикарне блюдо на будь-який випадок. Індичка відноситься до дієтичних продуктів, тому страви з неї виходять легкими, поживними і не жирними. Пропонуємо вам запекти в духовці м’ясо індички разом з картоплею і грибами.
Час готування: 90 хв
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 2-3.
Склад:
- Філе індички – 350 гр.
- Печериці – 150 гр.
- Кабачок – 1 шт.
- Часник – 5-6 зуб.
- Картопля – 7-8 шт.
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Паприка – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сир твердий – 50 гр.
- Зелень для подачі.
Процес приготування:
1. Філе індички наріжте кубиками, перекладіть в миску, додайте соєвий соус, мелений перець, перемішайте і залиште на півгодини для маринування.
2. Поки маринується індичка, наріжте овочі. Складіть овочі в миску до м’яса, посоліть, приправте за смаком і додайте трохи соняшникової олії, перемішайте.
3. Індичку і овочі викладіть у форму для запікання. Помістіть форму в духовку, розігріту до 200 градусів, запікайте блюдо 35-40 хвилин.
4. Перевірте м’ясо і картоплю на готовність. Посипте блюдо тертим сиром і поверніть його в духовку ще на 15-20 хвилин.
5. Запечену індичку з картоплею і грибами посипте рубаною зеленню і подавайте на обід або вечерю.
Приємного апетиту!