Кабачки в клярі – 10 рецептів смажених кабачків на сковороді з покроковими фото

Ніжні і соковиті кружечки кабачків в кефирном клярі

Ніжний кляр для приготування кабачків можна зробити з кефіру. Поживна страва порадує своїм смаком і привабливим зовнішнім виглядом. Урізноманітніть ваше домашнє меню.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Кабачок – 0,5 кг
  • Кефір – 150 мл
  • Борошно – 120 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сир – 60 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти. Кабачок ретельно промиваємо.

2. Кефір з’єднуємо з борошном і сіллю. Збиваємо продукти до утворення однорідного кляру.

3. Сир і зубчики часнику дрібно нарізаємо.

4. Інгредієнти викладаємо в кляр. Розмішуємо масу.

5. Далі займаємося кабачком. Занадто товсту шкірку необхідно видалити.

6. Нарізаємо овоч тонкими колами.

7. Занурюємо продукт кефірний кляр.

8. Відправляємо овочі в сковороду з олією і обсмажуємо до рум’янцю з кожної сторони.

9. Викладаємо смажені кабачки на тарілку і подаємо їх до столу. Готово!