Ніжні і соковиті кружечки кабачків в кефирном клярі
Ніжний кляр для приготування кабачків можна зробити з кефіру. Поживна страва порадує своїм смаком і привабливим зовнішнім виглядом. Урізноманітніть ваше домашнє меню.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Кабачок – 0,5 кг
- Кефір – 150 мл
- Борошно – 120 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Сир – 60 гр.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти. Кабачок ретельно промиваємо.
2. Кефір з’єднуємо з борошном і сіллю. Збиваємо продукти до утворення однорідного кляру.
3. Сир і зубчики часнику дрібно нарізаємо.
4. Інгредієнти викладаємо в кляр. Розмішуємо масу.
5. Далі займаємося кабачком. Занадто товсту шкірку необхідно видалити.
6. Нарізаємо овоч тонкими колами.
7. Занурюємо продукт кефірний кляр.
8. Відправляємо овочі в сковороду з олією і обсмажуємо до рум’янцю з кожної сторони.
9. Викладаємо смажені кабачки на тарілку і подаємо їх до столу. Готово!