Кабачки в клярі – 10 рецептів смажених кабачків на сковороді з покроковими фото

Кабачки кружечками в клярі з сиром і часником

Порадуйте ваших близьких яскравим теплим частуванням з кабачка. Приготуйте овоч з додаванням сиру та часнику. Просте блюдо порадує насиченим ароматом і ніжним смаком.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Кабачок – 200 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сир твердий – 60 гр.
  • Майонез – 0,5 ст. л.
  • Сметана – 0,5 ст. л.
  • Борошно – 60 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Твердий сир натираємо на середній або дрібній тертці. Додаємо до продукту подрібнений часник, сметану і майонез.

2. Ретельно розмішуємо сирну масу.

3. Промиваємо кабачки і ділимо їх на тонкі рівні по товщині кружечки.

4. Обвалюємо овочеві шматочки в суміші з борошна і солі.

5. Викладаємо продукт у борошняному клярі на сковороду, облиту рослинним маслом.

6. Смажимо овочі до яскравого золотавого рум’янцю.

7. Розкладаємо кабачкові кружечки на блюдо. Викладаємо на них масу з сиру та часнику. Важливо класти на гарячий продукт, щоб сир зміг розплавитися.

8. Перед подаванням страву можна прикрасити свіжою зеленню або овочами. Готово!