Кабачки кружечками в клярі з сиром і часником
Порадуйте ваших близьких яскравим теплим частуванням з кабачка. Приготуйте овоч з додаванням сиру та часнику. Просте блюдо порадує насиченим ароматом і ніжним смаком.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Кабачок – 200 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Сир твердий – 60 гр.
- Майонез – 0,5 ст. л.
- Сметана – 0,5 ст. л.
- Борошно – 60 гр.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Твердий сир натираємо на середній або дрібній тертці. Додаємо до продукту подрібнений часник, сметану і майонез.
2. Ретельно розмішуємо сирну масу.
3. Промиваємо кабачки і ділимо їх на тонкі рівні по товщині кружечки.
4. Обвалюємо овочеві шматочки в суміші з борошна і солі.
5. Викладаємо продукт у борошняному клярі на сковороду, облиту рослинним маслом.
6. Смажимо овочі до яскравого золотавого рум’янцю.
7. Розкладаємо кабачкові кружечки на блюдо. Викладаємо на них масу з сиру та часнику. Важливо класти на гарячий продукт, щоб сир зміг розплавитися.
8. Перед подаванням страву можна прикрасити свіжою зеленню або овочами. Готово!