Швидкий і простий рецепт кабачків в хрусткому клярі на сковороді
Золотисті і хрусткі кабачки можна подавати до столу в якості швидкого і поживного перекусу. Обсмажте продукт в клярі для більшого рум’янцю і порадуйте близьких цікавим кулінарним рішенням.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Кабачок – 2 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 80 гр.
- Вода – 50 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти для обжарювання.
2. Кабачки ріжемо тонкими кружечками. Їх рясно посипаємо сіллю і меленим перцем.
3. Для кляру змішуємо куряче яйце, борошно і воду. Збиваємо продукти до зникнення грудочок.
4. Обвалюємо кабачки в підготовленому клярі.
5. Викладаємо продукт в сковороду з рослинним маслом.
6. Смажимо овочі з обох боків до утворення золотистої скоринки.
7. Готовий кабачок в клярі викладаємо на порційні тарілки. Можна подавати до столу!