Кабачки в клярі – 10 рецептів смажених кабачків на сковороді з покроковими фото

Швидкий і простий рецепт кабачків в хрусткому клярі на сковороді

Золотисті і хрусткі кабачки можна подавати до столу в якості швидкого і поживного перекусу. Обсмажте продукт в клярі для більшого рум’янцю і порадуйте близьких цікавим кулінарним рішенням.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Кабачок – 2 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 80 гр.
  • Вода – 50 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти для обжарювання.

2. Кабачки ріжемо тонкими кружечками. Їх рясно посипаємо сіллю і меленим перцем.

3. Для кляру змішуємо куряче яйце, борошно і воду. Збиваємо продукти до зникнення грудочок.

4. Обвалюємо кабачки в підготовленому клярі.

5. Викладаємо продукт в сковороду з рослинним маслом.

6. Смажимо овочі з обох боків до утворення золотистої скоринки.

7. Готовий кабачок в клярі викладаємо на порційні тарілки. Можна подавати до столу!