Качка в рукаві в духовці – 10 рецептів запеченої качки з покроковими фото

Дуже смачна качка в меді, запечена в рукаві

Один з найбільш апетитних варіантів приготування качки в рукаві для запікання в медовому маринаді. Так птах виходить неймовірно соковитою і ароматною. Беріть яскраву ідею на замітку.

Час приготування: 3 години

Час приготування: 2 години 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Качка – 2,2 кг
  • Картопля – 1 кг
  • Мед – 1 ст. л.
  • Соус соєвий – 50 мл
  • Гірчиця – 2 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Каррі – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти.

2. Качку ретельно промиваємо під водою і даємо їй обсохнути.

3. Готуємо маринад. Для цього розмішуємо мед з соєвим соусом, гірчицею, майонезом, сіллю і спеціями.

4. Натираємо тушку підготовленою сумішшю.

5. Очищаємо і нарізаємо картоплю.

6. Картоплю кладемо в пакет для запікання. На овоч укладаємо качку. Випікаємо 2,5 години при температурі 180 градусів. За 15 хвилин до готовності розриваємо пакет.

7. Рум’яна качка в ароматній медової заправці готова!