Дуже смачна качка в меді, запечена в рукаві
Один з найбільш апетитних варіантів приготування качки в рукаві для запікання в медовому маринаді. Так птах виходить неймовірно соковитою і ароматною. Беріть яскраву ідею на замітку.
Час приготування: 3 години
Час приготування: 2 години 30 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Качка – 2,2 кг
- Картопля – 1 кг
- Мед – 1 ст. л.
- Соус соєвий – 50 мл
- Гірчиця – 2 ст. л.
- Майонез – 2 ст. л.
- Каррі – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти.
2. Качку ретельно промиваємо під водою і даємо їй обсохнути.
3. Готуємо маринад. Для цього розмішуємо мед з соєвим соусом, гірчицею, майонезом, сіллю і спеціями.
4. Натираємо тушку підготовленою сумішшю.
5. Очищаємо і нарізаємо картоплю.
6. Картоплю кладемо в пакет для запікання. На овоч укладаємо качку. Випікаємо 2,5 години при температурі 180 градусів. За 15 хвилин до готовності розриваємо пакет.
7. Рум’яна качка в ароматній медової заправці готова!