Картоплю з яловичиною в духовці
Картопля по-французьки з яловичиною в духовці – це дивовижного смаку блюдо, яке неможливо не любити, тому що немає нічого смачнішого, ніж томлене м’ясо, доповнене овочами, майонезом і приправами. І спробувавши приготувати яловичину і картопля таким способом одного разу, ви повернетеся до цього рецепту ще не раз!
Час готування – 1 ч. 15 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 6-7.
Склад:
- Картопля – 10-12 шт.
- Яловичина – 800 гр.
- Цибуля – 2 шт.
- Сир – 180 гр.
- Майонез – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Приправи – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Яловичину ріжемо на порційні шматки, товщиною не більше одного сантиметра і старанно відбиваємо кухонним молоточком з обох сторін.
Крок 2. Перекладаємо відбивні на плоский лист і приправляємо сіллю і чорним перцем.
Крок 3. Очищений цибулю нарізаємо півкільцями і розкладаємо поверх яловичини.
Крок 4. Далі розподіляємо пластинки очищеної картоплі, за бажанням злегка присаливаем.
Крок 5. Для рум’яної скоринки посипаємо картоплю натертим сиром.
Крок 6. Також робимо сіточку з майонезу.
Крок 7. Запікаємо апетитне блюдо близько 50 хвилин при температурної позначки в 200 градусів.
Крок 8. Гарячу картоплю по-французьки з яловичиною розкладаємо в тарілки і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!