Картопляні чіпси в домашніх умовах – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Як зробити чіпси із картоплі в олії на сковороді?

Якщо ви відмовляєте собі в радості похрумтіти чіпсами з-за шкідливості, то ось спосіб вирішити цю прикру несправедливість. Приготовлені в домашніх умовах чіпси не мають шкідливих домішок і виходять натуральними і смачними.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Картопля – 6-8 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Картопля добре помийте і очистіть. Молоду картоплю можна не очищати від шкірки. Наріжте бульби тонкими кружечками.

2. Картопля залийте водою, промийте його від надлишків крохмалю.

3. Потім картопляні кружальця промокніть чистим рушником або серветками.

4. Сковороду прогрійте на середньому вогні, влийте рослинне масло.

5. Викладіть картоплю на сковороду, посипте сіллю і спеціями, і смажте до рум’яного кольору. Смажте чіпси поки не закінчиться весь картоплю.

6. Готові чіпси перекладіть на паперові рушники, щоб позбутися від надлишків олії, остудіть і можна подавати закуску до столу.

Приємного апетиту!