Кесаділья – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як приготувати кесаділью з сиром і помідорами?

Популярне наповнення для кесадільї – помідори і сир. Продукти зроблять частування неймовірно соковитим і яскравим. Спробуйте простий домашній рецепт, з яким справляться навіть новачки в кулінарній справі.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Тортилья – 2 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Сир твердий – 120 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Кукурудза консервована – за смаком.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Перець червоний молоти – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Промиваємо помідори і нарізаємо їх тонкими колами.

2. В невелику тарілку викладаємо майонез і додаємо в нього мелені перці. Ретельно вимішуємо.

3. Отриманий соус викладаємо на половинку тортилії. Зверху посипаємо тертим сиром.

4. Далі кладемо помідори, шматочки цибулі і кукурудзу. Складаємо коржі навпіл і відправляємо в розігріту сковороду. Обсмажуємо до легкого рум’янцю з обох сторін.

5. Апетитна кесаділья з помідорами і сиром готова. Можна пробувати!