Як приготувати кесаділью з сиром і помідорами?
Популярне наповнення для кесадільї – помідори і сир. Продукти зроблять частування неймовірно соковитим і яскравим. Спробуйте простий домашній рецепт, з яким справляться навіть новачки в кулінарній справі.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Тортилья – 2 шт.
- Помідор – 2 шт.
- Сир твердий – 120 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Кукурудза консервована – за смаком.
- Майонез – 3 ст. л.
- Перець червоний молоти – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Промиваємо помідори і нарізаємо їх тонкими колами.
2. В невелику тарілку викладаємо майонез і додаємо в нього мелені перці. Ретельно вимішуємо.
3. Отриманий соус викладаємо на половинку тортилії. Зверху посипаємо тертим сиром.
4. Далі кладемо помідори, шматочки цибулі і кукурудзу. Складаємо коржі навпіл і відправляємо в розігріту сковороду. Обсмажуємо до легкого рум’янцю з обох сторін.
5. Апетитна кесаділья з помідорами і сиром готова. Можна пробувати!