Як смачно приготувати домашню кесаділья з квасолею?
Поживний і простий інгредієнт для кесадільї в домашніх умовах – квасоля. Таке частування підійде для веганского або вегетаріанського меню. Беріть на замітку простий і смачний рецепт.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Тортилья – 3 шт.
- Квасоля консервована – 300 гр.
- Авокадо – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Цукіні – 1 шт.
- Салат листовий – 40 гр.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
1. Підготуємо всі інгредієнти за списком. Овочі та зелень можна заздалегідь промити.
2. Цукіні з болгарським перцем необхідно запекти в духовці до м’якого стану. Після чого їх слід дрібно порізати.
3. Салат, зелень і авокадо також обробляємо на шматочки.
4. Зелену суміш викладаємо на половинки коржів.
5. Далі кладемо цукіні з перцем.
6. В кінці головний інгредієнт – консервовану квасолю.
7. Солимо начинку і посипаємо спеціями. Закриваємо другими половинками коржі і відправляємо в сковороду з олією.
8. Після легкого обсмажування з обох сторін кесаділья з квасолею готова. Подавайте до столу!