Кесаділья – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як смачно приготувати домашню кесаділья з квасолею?

Поживний і простий інгредієнт для кесадільї в домашніх умовах – квасоля. Таке частування підійде для веганского або вегетаріанського меню. Беріть на замітку простий і смачний рецепт.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Тортилья – 3 шт.
  • Квасоля консервована – 300 гр.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цукіні – 1 шт.
  • Салат листовий – 40 гр.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

1. Підготуємо всі інгредієнти за списком. Овочі та зелень можна заздалегідь промити.

2. Цукіні з болгарським перцем необхідно запекти в духовці до м’якого стану. Після чого їх слід дрібно порізати.

3. Салат, зелень і авокадо також обробляємо на шматочки.

4. Зелену суміш викладаємо на половинки коржів.

5. Далі кладемо цукіні з перцем.

6. В кінці головний інгредієнт – консервовану квасолю.

7. Солимо начинку і посипаємо спеціями. Закриваємо другими половинками коржі і відправляємо в сковороду з олією.

8. Після легкого обсмажування з обох сторін кесаділья з квасолею готова. Подавайте до столу!