Кесаділья – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Дуже смачна кесаділья з яловичиною в домашніх умовах

Варіантів приготування кесадільї дуже багато. Але справжні любителі м’яса точно оцінять цю ідею. Пропонуємо зробити закуску з соковитою і живильної яловичиною. Спробуйте!

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Тортилья – 4 шт.
  • Яловичина – 300 гр.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Для подання:

  • Помідор – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Сік лимона – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Спочатку промиваємо овочі та зелень, подрібнюємо їх і кладемо в загальну тарілку. Солимо, перчимо, поливаємо лимонним соком і ретельно вимішуємо. Це стане в нагоді для подачі мексиканського частування.

2. Шматок яловичини ріжемо соломкою. Обсмажуємо шматочки в олії до готовності. Солимо за смаком.

3. Окремо твердий сир пропускаємо через тертку.

4. Тортилью опускаємо в сковороду. На неї кладемо сир і яловичину. Закриваємо начинку другим коржем і обсмажуємо заготовку з обох сторін.

5. Готову страву ріжемо трикутниками і подаємо до столу в гарячому вигляді в доповненні зі свіжим овочевим салатом.