Дуже смачна кесаділья з яловичиною в домашніх умовах
Варіантів приготування кесадільї дуже багато. Але справжні любителі м’яса точно оцінять цю ідею. Пропонуємо зробити закуску з соковитою і живильної яловичиною. Спробуйте!
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Тортилья – 4 шт.
- Яловичина – 300 гр.
- Сир твердий – 150 гр.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Для подання:
- Помідор – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Перець болгарський – 0,5 шт.
- Зелень – за смаком.
- Сік лимона – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Спочатку промиваємо овочі та зелень, подрібнюємо їх і кладемо в загальну тарілку. Солимо, перчимо, поливаємо лимонним соком і ретельно вимішуємо. Це стане в нагоді для подачі мексиканського частування.
2. Шматок яловичини ріжемо соломкою. Обсмажуємо шматочки в олії до готовності. Солимо за смаком.
3. Окремо твердий сир пропускаємо через тертку.
4. Тортилью опускаємо в сковороду. На неї кладемо сир і яловичину. Закриваємо начинку другим коржем і обсмажуємо заготовку з обох сторін.
5. Готову страву ріжемо трикутниками і подаємо до столу в гарячому вигляді в доповненні зі свіжим овочевим салатом.