Окрошка на квасі і сметані в домашніх умовах
Окрошка – легке блюдо з приємним смаком. Його люблять дорослі і діти. Існує безліч варіантів його приготування і кожен гарний по-своєму. Але окрошка на квасі і сметані поза всякою конкуренцією.
- Час готування: 35 хв.
 - Час приготування: 35 хв.
 - Порцій: 5.
 
Склад:
- Ковбаса – 300 гр.
 - Яйця курячі – 4 шт.
 - Огірки – 3 шт.
 - Картопля – 3-4 шт.
 - Зелень – за смаком.
 - Сметана – 3-4 ст. л.
 - Квас – 2 л
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 
Процес приготування:
1. Яйця зваріть круто, очистіть від шкаралупи і дрібно наріжте.
2. Огірки промийте, зріжте кінчики і наріжте тонкою соломкою.
3. Зваріть картоплю в мундирах, очистіть і наріжте дрібними кубиками.
4. Ковбасу наріжте дрібними кубиками або соломкою, додати до решти інгредієнтів.
5. Зелень вимити і дрібно порубаєте ножем. До подрібненим продуктам додайте сіль, перець і сметану, перемішайте.
6. Влийте охолоджений квас, перемішайте окрошку.
7. Окрошка готова, можна подавати її на стіл.
Приємного апетиту!












