Класична шурпа з свинини – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і швидкий рецепт шурпи з свинини в мультиварці

Ароматну і наваристу шурпу зі свининою можна швидко і легко приготувати в мультиварці. Таке блюдо як не можна краще підходить для великого домашнього обіду.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Свинина – 500 гр.
  • Картопля – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Вода – 250 мл

Процес приготування:

1. Промиваємо свинину і ріжемо її на рівні шматочки. Кладемо їх у розігріту з рослинною олією чашу мультиварки. Готуємо на режимі «смаження» 10 хвилин.

2. Нарізаємо овочі будь-яким зручним способом і закидаємо їх до м’яса. Для шурпи не варто використовувати занадто дрібні продукти. Продовжуємо смажити ще 5-7 хвилин.

3. Коли овочі добре потушатся, вливаємо до них воду.

4. Чистимо картоплю, розрізаємо його на великі часточки і відправляємо в блюдо.

5. Доливаємо воду до самого верху, додаємо сіль і спеції. Включаємо режим «гасіння» на 60 хвилин. Чекаємо готовності.

6. Шурпу зі свининою можна відразу ж розливати по порційних тарілках. Готово!