Простий і швидкий рецепт шурпи з свинини в мультиварці
Ароматну і наваристу шурпу зі свининою можна швидко і легко приготувати в мультиварці. Таке блюдо як не можна краще підходить для великого домашнього обіду.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Свинина – 500 гр.
- Картопля – 350 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Помідор – 2 шт.
- Сіль – 1 ч. л.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Вода – 250 мл
Процес приготування:
1. Промиваємо свинину і ріжемо її на рівні шматочки. Кладемо їх у розігріту з рослинною олією чашу мультиварки. Готуємо на режимі «смаження» 10 хвилин.
2. Нарізаємо овочі будь-яким зручним способом і закидаємо їх до м’яса. Для шурпи не варто використовувати занадто дрібні продукти. Продовжуємо смажити ще 5-7 хвилин.
3. Коли овочі добре потушатся, вливаємо до них воду.
4. Чистимо картоплю, розрізаємо його на великі часточки і відправляємо в блюдо.
5. Доливаємо воду до самого верху, додаємо сіль і спеції. Включаємо режим «гасіння» на 60 хвилин. Чекаємо готовності.
6. Шурпу зі свининою можна відразу ж розливати по порційних тарілках. Готово!