Котлети з гречки – 8 рецептів приготування гречаних котлет з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування котлет з гречки і картоплі

Завжди є місце кулінарних експериментів і ситні котлети можна приготувати без м’яса. Пропонуємо вам використовувати для фаршу гречану кашу і картоплю. Котлети виходять підсмажений зовні і соковитим всередині.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Крупа гречана – 80 гр.
  • Картопля – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Гриби – 200 гр.
  • Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Картоплю відваріть в мундирі. Потім остудіть, очистіть і розімніть в пюре.

2. Гречку зваріть в підсоленій воді.

3. Цибулю і гриби обсмажте на рослинному маслі. У мисці змішайте гречку, картопляне пюре, засмажку з цибулі і грибів. «Фарш» приправте за смаком.

4. Зліпити котлети і обваляйте їх у панірувальних сухарях.

5. Обсмажте котлети на олії по 5 хвилин з кожного боку, щоб вони підрум’янилися.

6. Котлети подавайте зі свіжими овочами.

Приємного апетиту!