Покроковий рецепт приготування котлет з гречки і картоплі
Завжди є місце кулінарних експериментів і ситні котлети можна приготувати без м’яса. Пропонуємо вам використовувати для фаршу гречану кашу і картоплю. Котлети виходять підсмажений зовні і соковитим всередині.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Крупа гречана – 80 гр.
- Картопля – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Гриби – 200 гр.
- Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 30 мл
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Картоплю відваріть в мундирі. Потім остудіть, очистіть і розімніть в пюре.
2. Гречку зваріть в підсоленій воді.
3. Цибулю і гриби обсмажте на рослинному маслі. У мисці змішайте гречку, картопляне пюре, засмажку з цибулі і грибів. «Фарш» приправте за смаком.
4. Зліпити котлети і обваляйте їх у панірувальних сухарях.
5. Обсмажте котлети на олії по 5 хвилин з кожного боку, щоб вони підрум’янилися.
6. Котлети подавайте зі свіжими овочами.
Приємного апетиту!












