Рубані котлети з кети на сковороді
Рубані котлети з кети на сковороді виходять казковими. Незабутній шедевр з легкістю можна втілити в домашніх умовах. Готуються просто. Запашні котлети не залишать вас без емоцій. Спробувавши одного разу, ви поповните свою кулінарну книгу чудовим рецептом.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 8
Склад:
- Кета свіжоморожена – 700 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйця курячі – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Борошно для панірування.
- Масло оливкове – для смаження.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожене філе кети промийте, а дайте стекти зайвій волозі, помістивши в сито або друшляк. Цибулю і часник обшелушите.
Крок 2. Філе нарубіть гострим ножем якомога дрібніше.
Крок 3. Цибулю і часник дрібно нарубайте або пробийте в чаші подрібнювача.
Крок 4. Вбийте яйце. Посоліть.
Крок 5. Об’єднайте інгредієнти інтенсивними рухами.
Крок 6. Змоченими руками сформуйте грудочки і обваляйте в борошні, формуючи акуратні заготовки. Сковорідку розжарте, влийте оливкове масло. Розкладіть заготовки, щоб вони не торкалися один одного.
Крок 7. Підрум’яньте з обох сторін. Прикрийте кришкою і пропарте котлети пару хвилин.
Крок 8. Ароматні котлети доповніть улюбленої зеленню і овочами, пригощайте домочадців найніжнішої закускою. Приємного апетиту!