Котлети з кети – 6 рецептів соковитих рибних котлет з покроковими фото

Рубані котлети з кети на сковороді

Рубані котлети з кети на сковороді виходять казковими. Незабутній шедевр з легкістю можна втілити в домашніх умовах. Готуються просто. Запашні котлети не залишать вас без емоцій. Спробувавши одного разу, ви поповните свою кулінарну книгу чудовим рецептом.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 8

Склад:

  • Кета свіжоморожена – 700 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Борошно для панірування.
  • Масло оливкове – для смаження.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожене філе кети промийте, а дайте стекти зайвій волозі, помістивши в сито або друшляк. Цибулю і часник обшелушите.

Крок 2. Філе нарубіть гострим ножем якомога дрібніше.

Крок 3. Цибулю і часник дрібно нарубайте або пробийте в чаші подрібнювача.

Крок 4. Вбийте яйце. Посоліть.

Крок 5. Об’єднайте інгредієнти інтенсивними рухами.

Крок 6. Змоченими руками сформуйте грудочки і обваляйте в борошні, формуючи акуратні заготовки. Сковорідку розжарте, влийте оливкове масло. Розкладіть заготовки, щоб вони не торкалися один одного.

Крок 7. Підрум’яньте з обох сторін. Прикрийте кришкою і пропарте котлети пару хвилин.

Крок 8. Ароматні котлети доповніть улюбленої зеленню і овочами, пригощайте домочадців найніжнішої закускою. Приємного апетиту!