Котлети з кети – 6 рецептів соковитих рибних котлет з покроковими фото

Дієтичні котлети з кети

Дієтичні котлети з кети можна їсти навіть пізно ввечері. Корисне частування, приготоване на пару, дають навіть маленьким діткам. Страва виходить чудовим. Фарш можна використовувати магазинний або перекрутити рибне філе самостійно. Закуска принесе гастрономічне задоволення, я гарантую.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6

Склад:

  • Фарш кети – 400 гр.
  • Цибуля зелена пучок.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Приправи для риби – 1 ч. л.
  • Панірувальні сухарі – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Чорний перець мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте продукти. Розтанув рибний напівфабрикат відкиньте на сито, щоб позбутися від зайвої вологи.

Крок 2. Вимитий і просушений зелений лук нашаткуйте. Якщо немає зеленого цибулі, використовуйте ріпчаста або взагалі не кладіть його.

Крок 3. Чашу пароварки простелите фольгою або силіконізованого пергаментним папером і змастіть маслом.

Крок 4. Об’єднайте фарш, зелений лук, панірувальні сухарі. Вбийте яйце, приправити спеціями за смаком. Інтенсивними рухами змішайте інгредієнти. Змоченими руками сформуйте акуратні заготовки. Розкладіть, щоб вони не стикалися між собою.

Крок 5. Готуйте котлети 35 хвилин. Рибний фарш готується швидко.

Крок 6. Гарячу рибну закуску доповніть улюбленим гарніром або овочами, пригощайте домочадців і приймайте компліменти. Котлети подають з пилу з жару і в холодному стані. Приємного апетиту!