Котлети з щуки – 10 ну дуже смачних рецептів з покроковими фото

Дуже смачні котлети з щуки з салом

Немає нічого простіше і смачніше, ніж ніжні і неймовірно соковиті котлети з щуки з додаванням сала. Таке блюдо чудово підходить для різноманітності звичного сімейного раціону або для подачі до святкового столу.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Щука – 500 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сало – 50 гр.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • томатна Паста – 3 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправи – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Щуку потрошимо, відрізаємо голову, хвіст і плавники, відокремлюємо філе від кісток.

Крок 2. Шматочки м’якоті перекладаємо в чашу блендера, додаємо яйце, сало і трохи солі.

Крок 3. Гарненько перебиваємо компоненти до отримання однорідної консистенції.

Крок 4. Руками, змоченими у воді, формуємо котлети і обвалюємо кожну в борошні з усіх сторін.

Крок 5. У сковорідці розігріваємо дві столові ложки рослинної олії і смажимо заготівки з двох боків до утворення апетитною скоринки.

Крок 6. Не гаючи часу, готуємо підливку: цибулю і моркву довільно очищаємо від лушпиння і шкірки, промиваємо проточною водою і подрібнюємо, обсмажуємо до м’якості. Додаємо томатну пасту і заливаємо невеликою кількістю води. Присипаємо спеціями і даємо покипіти пару хвилин.

Крок 7. Переливаємо овочевий соус до рум’яним котлет і тушкуємо все разом протягом 10-12 хвилин.

Крок 8. Соковиті рибні котлетки подаємо до столу, щедро додавши підливку. Приємного апетиту!