Покроковий рецепт приготування котлет з щуки з сиром
чи Знаєте ви, що якщо в рибний фарш додати трохи сиру будь-якої жирності, то котлети вийдуть в кілька разів соковитіше і ніжніше? Додавання молочного продукту в котлети, надає страві приголомшливий смак і аромат.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 5.
Склад:
- Щука – 700 гр.
- Сир – 150 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сухарі панірувальні – 2-3 ст. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Рибу ретельно промиваємо під струменем води, потрошимо і відокремлюємо філе від кісток.Крок 2. Перекладаємо щучу м’якоть в чашу стаціонарного блендера.
Крок 3. Додаємо сир, додаємо одне яйце і приправляємо сіллю і чорним меленим перцем за смаком.
Крок 4. Перебиваємо компоненти до однорідної консистенції.
Крок 5. Ліпимо котлети однакового розміру і паніруємо в сухарях.Крок 6. Обсмажуємо заготовки на розігрітій олії протягом 7-10 хвилин з кожного боку.
Крок 7. Рум’яні відльоти подаємо до столу в гарячому вигляді і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!