Котлети з щуки – 10 ну дуже смачних рецептів з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування котлет з щуки з сиром

чи Знаєте ви, що якщо в рибний фарш додати трохи сиру будь-якої жирності, то котлети вийдуть в кілька разів соковитіше і ніжніше? Додавання молочного продукту в котлети, надає страві приголомшливий смак і аромат.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 5.

Склад:

  • Щука – 700 гр.
  • Сир – 150 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 2-3 ст. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Рибу ретельно промиваємо під струменем води, потрошимо і відокремлюємо філе від кісток.Крок 2. Перекладаємо щучу м’якоть в чашу стаціонарного блендера.

Крок 3. Додаємо сир, додаємо одне яйце і приправляємо сіллю і чорним меленим перцем за смаком.

Крок 4. Перебиваємо компоненти до однорідної консистенції.

Крок 5. Ліпимо котлети однакового розміру і паніруємо в сухарях.Крок 6. Обсмажуємо заготовки на розігрітій олії протягом 7-10 хвилин з кожного боку.

Крок 7. Рум’яні відльоти подаємо до столу в гарячому вигляді і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!