Котлети з судака – 7 смачних і соковитих рецептів з покроковими фото

Рубані котлети з судака

Рубані котлети з судака готуються не складніше ніж вироби із фаршу. Багато хто віддає перевагу саме рубане частування за текстуру кінцевого продукту. Мені теж подобається відчувати шматочки під час прийому їжі. Приготувати рубаний фарш з обробленої риби зможе кожен. А якщо рибу потрібно обробляти, то не бачу проблем, тільки трохи довше.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3

Склад:

  • Судак – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 40 гр.
  • Майонез – 30 гр.
  • Борошно пшеничне – 30 гр.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 55 мл
  • Петрушка – 5 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте інгредієнти. Подбайте, щоб риба розморозилася і була готова до оброблення. Позбавтеся від голів, хвостів, кишок і луски, промийте. Зніміть шкіру, відокремте м’якоть від кісток.

Крок 2. Філе порубаєте квадратиками.

Крок 3. Вбийте яйце.

Крок 4. Для соковитості здобріть майонезом.

Крок 5. Почищену цибулину поріжте і спасеруйте.

Крок 6. Пасеровану цибулю вивантажите до вмісту.

Крок 7. Зелень сполосніть і настругайте, вивантажите до складових.

Крок 8. Насипте борошна.

Крок 9. Приправте сіллю і перцем. Змішайте вміст, гарненько об’єднавши інгредієнти.

Крок 10. Сковорідку прогрійте, налийте трохи олії. Масу викладіть ложкою, формуючи акуратні заготовки. Підсмажте до рум’яності.

Крок 11. Коли рибні вироби зажарятся, розгорніть їх обсмаженої стороною вгору і доведіть до готовності.

Крок 12. Презентуйте апетитну страву і запрошуйте домочадців скуштувати прекрасною смакоти. Приємного апетиту!