Котлети з судака – 7 смачних і соковитих рецептів з покроковими фото

Пісні котлети з судака

Пісні котлети з судака являють собою повноцінно збалансований прийом їжі. Картопля в складі надає соковитості. Блюдо максимально проста у виконанні. Пісні котлети ідеальні для тих, хто постить і стежить за живленням. Рибні котлети корисні і їх рекомендують до вживання в їжу, незалежно від віку.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Склад:

  • Філе судака – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Картопля – 150 гр.
  • Сухарі панірувальні – 80 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте інгредієнти. Подбайте, щоб риба розморозилася і була готова до оброблення.

Крок 2. Позбавтеся від голів, хвостів, кишок і луски, промийте. Зніміть шкіру, відокремте м’якоть від кісток.

Крок 3. Філе пробийте до однорідності в измельчителе або комбайні. М’ясорубка теж впорається з цією функцією.

Крок 4. Зелень промийте і наріжте, відправте до фаршу.

Крок 5. Очищену цибулю довільно подрібніть тим же способом, що й філе.

Крок 6. Почищений від шкірки картоплю пропустіть на тертці, відіжміть від надлишків рідини. Відправте до інших складових, насипте солі і перцю.

Крок 7. Змішайте вміст, гарненько об’єднавши інгредієнти.

Крок 8. Фарш поділіть на порції, сформуйте однакові заготовки. Обваляйте в сухарях.

Крок 9. Сковороду прожарити, налийте трохи олії. Помістіть заготовки. Підсмажте до рум’яності. Коли котлети зажарятся, розгорніть їх обсмаженої стороною вгору і доведіть до готовності під кришкою.

Крок 10. Презентуйте ароматні котлети і запрошуйте домочадців скуштувати пісної смакоти. Приємного апетиту!