Пісні котлети з судака
Пісні котлети з судака являють собою повноцінно збалансований прийом їжі. Картопля в складі надає соковитості. Блюдо максимально проста у виконанні. Пісні котлети ідеальні для тих, хто постить і стежить за живленням. Рибні котлети корисні і їх рекомендують до вживання в їжу, незалежно від віку.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4
Склад:
- Філе судака – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Картопля – 150 гр.
- Сухарі панірувальні – 80 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте інгредієнти. Подбайте, щоб риба розморозилася і була готова до оброблення.
Крок 2. Позбавтеся від голів, хвостів, кишок і луски, промийте. Зніміть шкіру, відокремте м’якоть від кісток.
Крок 3. Філе пробийте до однорідності в измельчителе або комбайні. М’ясорубка теж впорається з цією функцією.
Крок 4. Зелень промийте і наріжте, відправте до фаршу.
Крок 5. Очищену цибулю довільно подрібніть тим же способом, що й філе.
Крок 6. Почищений від шкірки картоплю пропустіть на тертці, відіжміть від надлишків рідини. Відправте до інших складових, насипте солі і перцю.
Крок 7. Змішайте вміст, гарненько об’єднавши інгредієнти.
Крок 8. Фарш поділіть на порції, сформуйте однакові заготовки. Обваляйте в сухарях.
Крок 9. Сковороду прожарити, налийте трохи олії. Помістіть заготовки. Підсмажте до рум’яності. Коли котлети зажарятся, розгорніть їх обсмаженої стороною вгору і доведіть до готовності під кришкою.
Крок 10. Презентуйте ароматні котлети і запрошуйте домочадців скуштувати пісної смакоти. Приємного апетиту!