Котлети з свинини – 10 рецептів соковитих котлет з свинячого фаршу

Покроковий рецепт приготування котлет з фаршу свинини з хлібом

Що таке котлети знають всі і багато хто називає їх своєю улюбленою стравою. Як приготувати смачний котлети з фаршу і хліба, не пересушити їх і зробити підсмажений, ми розповімо в цьому рецепті.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Фарш свинячий – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Молоко – 150 мл
  • Хліб – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

1. З хліба зріжте кірки і замочіть його на 5-7 хвилин в молоці, потім розімніть в кашку і додати до фаршу. Цибулю і часник натріть на дрібній тертці або прокрутіть через м’ясорубку. Розбийте в миску куряче яйце, посоліть і приправте за смаком.

2. Фарш вимісіть руками і відбийте про дно миски. Маса повинна вийти однорідною і в’язкою.

3. На розігріту сковороду влийте рослинне масло. Сформуйте округлі котлети і викладіть їх на розпечене масло.

4. Обсмажте котлети на середньому вогні до красивої рум’яної скоринки.

5. Коли котлети будуть готові, перекладіть їх на блюдо і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!