Покроковий рецепт приготування котлет з фаршу свинини з хлібом
Що таке котлети знають всі і багато хто називає їх своєю улюбленою стравою. Як приготувати смачний котлети з фаршу і хліба, не пересушити їх і зробити підсмажений, ми розповімо в цьому рецепті.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 5.
Склад:
- Фарш свинячий – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Молоко – 150 мл
- Хліб – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
1. З хліба зріжте кірки і замочіть його на 5-7 хвилин в молоці, потім розімніть в кашку і додати до фаршу. Цибулю і часник натріть на дрібній тертці або прокрутіть через м’ясорубку. Розбийте в миску куряче яйце, посоліть і приправте за смаком.
2. Фарш вимісіть руками і відбийте про дно миски. Маса повинна вийти однорідною і в’язкою.
3. На розігріту сковороду влийте рослинне масло. Сформуйте округлі котлети і викладіть їх на розпечене масло.
4. Обсмажте котлети на середньому вогні до красивої рум’яної скоринки.
5. Коли котлети будуть готові, перекладіть їх на блюдо і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!