Котлети з свинини – 10 рецептів соковитих котлет з свинячого фаршу

Простий і смачний рецепт приготування котлет із свинини з манкою

Ще один рецепт смачних свинячих котлет. Завдяки додаванню манки у фарш котлети добре тримають форму і не розвалюються при смаженні. До того ж котлети будуть мати натуральний м’ясний смак.

Час готування: 45 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Фарш свинячий – 400 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 80 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Крупа манна – 50 гр.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Свинячий фарш викладіть в миску, додайте до нього дрібно нарізану ріпчасту цибулю.

2. Додайте у фарш одне яйце, сіль і мелений перець за смаком. Фарш ретельно вимісіть руками і відбийте про дно миски.

3. Далі всипте манну крупу.

4. Вимісити фарш до однорідності, накрийте миску харчовою плівкою і поставте в холодильник на годину для набухання крупи.

5. У миску всипте панірувальні сухарі. З фаршу сформуйте котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях.

6. Обсмажте котлети на олії до золотистого кольору з двох сторін. Потім зменшіть вогонь, накрийте сковороду кришкою і протушкувати котлети 10-15 хвилин.

7. Котлети подавайте в гарячому вигляді з гарніром з картоплі, каш або овочів.

Приємного апетиту!