Простий і смачний рецепт приготування котлет із свинини з манкою
Ще один рецепт смачних свинячих котлет. Завдяки додаванню манки у фарш котлети добре тримають форму і не розвалюються при смаженні. До того ж котлети будуть мати натуральний м’ясний смак.
Час готування: 45 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Фарш свинячий – 400 гр.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Сухарі панірувальні – 80 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Крупа манна – 50 гр.
- Масло рослинне – 100 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Свинячий фарш викладіть в миску, додайте до нього дрібно нарізану ріпчасту цибулю.
2. Додайте у фарш одне яйце, сіль і мелений перець за смаком. Фарш ретельно вимісіть руками і відбийте про дно миски.
3. Далі всипте манну крупу.
4. Вимісити фарш до однорідності, накрийте миску харчовою плівкою і поставте в холодильник на годину для набухання крупи.
5. У миску всипте панірувальні сухарі. З фаршу сформуйте котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях.
6. Обсмажте котлети на олії до золотистого кольору з двох сторін. Потім зменшіть вогонь, накрийте сковороду кришкою і протушкувати котлети 10-15 хвилин.
7. Котлети подавайте в гарячому вигляді з гарніром з картоплі, каш або овочів.
Приємного апетиту!