Крабове м’ясо в клярі
Крабове м’ясо в клярі – це оригінальне і дуже смачне частування для сім’ї або великої компанії. Така закуска нікого не залишить байдужим і швидко розлетиться зі столу. Для приготування обов’язково використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Час приготування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- крабове М’ясо – 200 гр.
- Сир твердий – 200 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Молоко – 100 мл
- Борошно – 4 ст. л.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Розморожуємо вказану кількість крабового м’яса. Нарізаємо його порційними шматочками. Можна обробити великими брусочками.
Крок 2. Приготуємо тісто. Для цього розбиваємо курячі яйця в глибоку миску. Доповнюємо їх молоком і спеціями. Збиваємо.
Крок 3. Просіваємо борошно сюди і продовжуємо вимішувати до зникнення грудочок.
Крок 4. На дрібній тертці натираємо сир. Викладаємо його в борошняну суміш, перемішуємо ще раз.
Крок 5. Кожен шматочок крабового м’яса опускаємо в підготовлений кляр.
Крок 6. Перекладаємо частування в розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо до рум’янцю з усіх боків.
Крок 7. Крабове м’ясо в клярі готово. Подавайте частування до столу, доповнивши улюбленими соусами або ароматною зеленню.