Крабове мясо – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Крабове м’ясо в клярі

Крабове м’ясо в клярі – це оригінальне і дуже смачне частування для сім’ї або великої компанії. Така закуска нікого не залишить байдужим і швидко розлетиться зі столу. Для приготування обов’язково використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • крабове М’ясо – 200 гр.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Молоко – 100 мл
  • Борошно – 4 ст. л.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Розморожуємо вказану кількість крабового м’яса. Нарізаємо його порційними шматочками. Можна обробити великими брусочками.

Крок 2. Приготуємо тісто. Для цього розбиваємо курячі яйця в глибоку миску. Доповнюємо їх молоком і спеціями. Збиваємо.

Крок 3. Просіваємо борошно сюди і продовжуємо вимішувати до зникнення грудочок.

Крок 4. На дрібній тертці натираємо сир. Викладаємо його в борошняну суміш, перемішуємо ще раз.

Крок 5. Кожен шматочок крабового м’яса опускаємо в підготовлений кляр.

Крок 6. Перекладаємо частування в розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо до рум’янцю з усіх боків.

Крок 7. Крабове м’ясо в клярі готово. Подавайте частування до столу, доповнивши улюбленими соусами або ароматною зеленню.