Крабове мясо – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Лаваш з крабовим м’ясом

Лаваш з крабовим м’ясом – це апетитне і яскраве за смаком частування, яке ідеально підходить для домашнього або святкового столу. Закуска виходить дуже соковитою, живильної і яскравою за смаком. Готуйте її по простому покрокового рецептом з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 8

Склад:

  • М’ясо крабове – 500 гр.
  • Лаваш – 2 шт.
  • Яйце – 8 шт.
  • Сир твердий – за смаком.
  • Майонез – 220 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – 1 пучок.

Процес приготування:

Крок 1. Дрібно нарізаємо крабове м’ясо і кладемо його в глибоку миску.

Крок 2. Відварюємо курячі яйця, остуджуємо їх і очищаємо від шкаралупи.

Крок 3. Подрібнюємо охолоджені і обчищені яйця.

Крок 4. Дрібно нарізаємо промиту і обсушену зелень.

Крок 5. Викладаємо всі інгредієнти в глибоку миску. Сюди ж відправляємо тертий твердий сир. Солимо за смаком і заправляємо майонезом.

Крок 6. Перемішуємо заготовку.

Крок 7. Стелимо листи лавашу на стіл. Обмазуємо їх заготівлею з крабового м’яса.

Крок 8. Звертаємо щільний рулет, обмотуємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник.

Крок 9. Лаваш з крабовим м’ясом готовий. Перед подачею охолоджуйте його і нарізуйте порційними шматками!