Лаваш з крабовим м’ясом
Лаваш з крабовим м’ясом – це апетитне і яскраве за смаком частування, яке ідеально підходить для домашнього або святкового столу. Закуска виходить дуже соковитою, живильної і яскравою за смаком. Готуйте її по простому покрокового рецептом з нашої кулінарної збірки.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 8
Склад:
- М’ясо крабове – 500 гр.
- Лаваш – 2 шт.
- Яйце – 8 шт.
- Сир твердий – за смаком.
- Майонез – 220 гр.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – 1 пучок.
Процес приготування:
Крок 1. Дрібно нарізаємо крабове м’ясо і кладемо його в глибоку миску.
Крок 2. Відварюємо курячі яйця, остуджуємо їх і очищаємо від шкаралупи.
Крок 3. Подрібнюємо охолоджені і обчищені яйця.
Крок 4. Дрібно нарізаємо промиту і обсушену зелень.
Крок 5. Викладаємо всі інгредієнти в глибоку миску. Сюди ж відправляємо тертий твердий сир. Солимо за смаком і заправляємо майонезом.
Крок 6. Перемішуємо заготовку.
Крок 7. Стелимо листи лавашу на стіл. Обмазуємо їх заготівлею з крабового м’яса.
Крок 8. Звертаємо щільний рулет, обмотуємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник.
Крок 9. Лаваш з крабовим м’ясом готовий. Перед подачею охолоджуйте його і нарізуйте порційними шматками!