Крабове мясо – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Олів’є з крабовим м’ясом

Олів’є з крабовим м’ясом – це оригінальне і дуже смачна кулінарна рішення для вашого свята. Така закуска нікого не залишить байдужим і точно різноманітить ваше меню. Для приготування обов’язково використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Склад:

  • крабове М’ясо – 200 гр.
  • Картопля – 5 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйця варені – 3 шт.
  • Горошок зелений консервований – 1 банка.
  • Огірок – 1 шт.
  • Кріп – 30 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – 5 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Огірок промиваємо під водою і нарізаємо його дрібними кубиками.

Крок 2. Подрібнюємо попередньо промитий і обсушенный кріп.

Крок 3. Крабове м’ясо виймаємо з упаковки і розбираємо на невеликі кубики, як і огірок.

Крок 4. Подрібнюємо відварені й охолоджені курячі яйця.

Крок 5. Заздалегідь відварюємо до м’якості картоплю і моркву. Очищаємо овочі і розділяємо їх на акуратні кубики.

Крок 6. Викладаємо всі інгредієнти в салатник великий. Доповнюємо масу консервованим горошком, солимо, перчимо за смаком і заправляємо майонезом. Добре все перемішуємо.

Крок 7. Олів’є з крабовим м’ясом готово. Подавайте частування до столу охолодженим!