Олів’є з крабовим м’ясом
Олів’є з крабовим м’ясом – це оригінальне і дуже смачна кулінарна рішення для вашого свята. Така закуска нікого не залишить байдужим і точно різноманітить ваше меню. Для приготування обов’язково використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.
Час приготування – 45 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 6
Склад:
- крабове М’ясо – 200 гр.
- Картопля – 5 шт.
- Морква – 1 шт.
- Яйця варені – 3 шт.
- Горошок зелений консервований – 1 банка.
- Огірок – 1 шт.
- Кріп – 30 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Майонез – 5 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Огірок промиваємо під водою і нарізаємо його дрібними кубиками.
Крок 2. Подрібнюємо попередньо промитий і обсушенный кріп.
Крок 3. Крабове м’ясо виймаємо з упаковки і розбираємо на невеликі кубики, як і огірок.
Крок 4. Подрібнюємо відварені й охолоджені курячі яйця.
Крок 5. Заздалегідь відварюємо до м’якості картоплю і моркву. Очищаємо овочі і розділяємо їх на акуратні кубики.
Крок 6. Викладаємо всі інгредієнти в салатник великий. Доповнюємо масу консервованим горошком, солимо, перчимо за смаком і заправляємо майонезом. Добре все перемішуємо.
Крок 7. Олів’є з крабовим м’ясом готово. Подавайте частування до столу охолодженим!