Салат з крабовим м’ясом і авокадо
Салат з крабовим м’ясом і авокадо – це нескладний у виконанні і дуже смачна кулінарна рішення для вашого столу. Таке блюдо нікого не залишить байдужим і точно урізноманітнює звичне меню. Для приготування обов’язково використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.
Час приготування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1
Склад:
- М’ясо крабове – 50 гр.
- Авокадо – 1 шт.
- Рукола – 50 гр.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Сік лимонний – 2 ст. л.
- Кунжут – за смаком.
- Насіння льону – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо продукти зі списку.
Крок 2. Крабове м’ясо нарізаємо тонкою соломкою або поділяємо на волокна.
Крок 3. Промиваємо листя руколи під водою і обсушуємо їх.
Крок 4. Очищаємо авокадо і нарізаємо його акуратними тонкими скибочками. Поливаємо лимонним соком.
Крок 5. Викладаємо В салатник крабову соломку, авокадо і рукколу.
Крок 6. Поливаємо продукти сумішшю з оливкової олії і лимонного соку. Перемішуємо до рівномірного розподілу всіх продуктів.
Крок 7. В кінці частування посипаємо кунжутом і насінням льону.
Крок 8. Салат з крабовим м’ясом і авокадо готовий. Подавайте до столу!