Крабове мясо – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Салат з крабовим м’ясом і авокадо

Салат з крабовим м’ясом і авокадо – це нескладний у виконанні і дуже смачна кулінарна рішення для вашого столу. Таке блюдо нікого не залишить байдужим і точно урізноманітнює звичне меню. Для приготування обов’язково використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Склад:

  • М’ясо крабове – 50 гр.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Рукола – 50 гр.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сік лимонний – 2 ст. л.
  • Кунжут – за смаком.
  • Насіння льону – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо продукти зі списку.

Крок 2. Крабове м’ясо нарізаємо тонкою соломкою або поділяємо на волокна.

Крок 3. Промиваємо листя руколи під водою і обсушуємо їх.

Крок 4. Очищаємо авокадо і нарізаємо його акуратними тонкими скибочками. Поливаємо лимонним соком.

Крок 5. Викладаємо В салатник крабову соломку, авокадо і рукколу.

Крок 6. Поливаємо продукти сумішшю з оливкової олії і лимонного соку. Перемішуємо до рівномірного розподілу всіх продуктів.

Крок 7. В кінці частування посипаємо кунжутом і насінням льону.

Крок 8. Салат з крабовим м’ясом і авокадо готовий. Подавайте до столу!