Роли з крабовим м’ясом
Роли з крабовим м’ясом виходять яскравими і цікавими за смаком. Приготувати їх в домашніх умовах зовсім нескладно. Для цього використовуйте покроковий рецепт з фотографіями із нашої збірки. Порадуйте себе і близьких апетитними ролами, зробленими своїми руками.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Рис круглозерний – 185 гр.
- Імбир сушений подрібнений – 1 ч. л.
- Оцет рисовий – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- М’ясо крабове – 30 гр.
- Огірок – 1 шт.
- Сир вершковий – за смаком.
- Листи норі – 2 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Відварюємо рис до готовності у воді з сушеним імбиром. Після його перемішуємо з рисовим оцтом і сіллю, даємо охолонути.
Крок 2. Листи норі кладемо на бамбукову рогожу.
Крок 3. Тонким шаром викладаємо підготовлений рис на норі. Зручно це робити змоченими у воді руками.
Крок 4. Відміряємо відстань – 4 см від краю аркуша. Сюди смугою викладаємо соломку огірка, крабового м’яса, а також вершковий сир.
Крок 5. Починаємо згортати рол.
Крок 6. Щільно притискаємо його рогожею і надаємо акуратну привабливу форму.
Крок 7. Далі зрізаємо нерівні краї і нарізаємо заготовку.
Крок 8. Роли з крабовим м’ясом готові! Подавайте до столу і пригощайтеся.