Крабове мясо – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Роли з крабовим м’ясом

Роли з крабовим м’ясом виходять яскравими і цікавими за смаком. Приготувати їх в домашніх умовах зовсім нескладно. Для цього використовуйте покроковий рецепт з фотографіями із нашої збірки. Порадуйте себе і близьких апетитними ролами, зробленими своїми руками.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Рис круглозерний – 185 гр.
  • Імбир сушений подрібнений – 1 ч. л.
  • Оцет рисовий – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • М’ясо крабове – 30 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Сир вершковий – за смаком.
  • Листи норі – 2 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо рис до готовності у воді з сушеним імбиром. Після його перемішуємо з рисовим оцтом і сіллю, даємо охолонути.

Крок 2. Листи норі кладемо на бамбукову рогожу.

Крок 3. Тонким шаром викладаємо підготовлений рис на норі. Зручно це робити змоченими у воді руками.

Крок 4. Відміряємо відстань – 4 см від краю аркуша. Сюди смугою викладаємо соломку огірка, крабового м’яса, а також вершковий сир.

Крок 5. Починаємо згортати рол.

Крок 6. Щільно притискаємо його рогожею і надаємо акуратну привабливу форму.

Крок 7. Далі зрізаємо нерівні краї і нарізаємо заготовку.

Крок 8. Роли з крабовим м’ясом готові! Подавайте до столу і пригощайтеся.