Крабове мясо – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Паста з м’ясом краба

Паста з м’ясом краба – це оригінальне і дуже смачна кулінарна рішення для вашого обіду або вечері. Таке блюдо нікого не залишить байдужим і точно різноманітить ваше меню. Для приготування обов’язково використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Склад:

  • М’ясо крабове – 50 гр.
  • Паста – 100 гр.
  • Вершки – 60 мл
  • Часник – 1 зубчик
  • Перець чилі – 10 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Трави прованські – за смаком.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряємо вказану кількість продуктів зі списку.

Крок 2. Зубчик часнику обсмажуємо в сковороді з оливковою олією. Після появи яскравого аромату, зубчик часнику витягуємо з масла.

Крок 3. Перець чилі нарізаємо тонкими кільцями. Обсмажуємо в олії близько 30 секунд.

Крок 4. Відварюємо Пасту до готовності і відкидаємо на друшляк. Після того, як стече вся вода, перекладаємо продукт на сковороду.

Крок 5. Вливаємо до пасти вершки, перемішуємо і готуємо на середньому вогні пару хвилин.

Крок 6. Тонкими брусочками розбираємо крабове м’ясо.

Крок 7. Відправляємо м’ясо до пасти. Солимо частування, посипаємо прованськими травами і добре перемішуємо. Можна прибирати з плити.

Крок 8. Паста з м’ясом краба готова. Перекладайте в сервірувальний посуд і подавайте до столу!