Паста з м’ясом краба
Паста з м’ясом краба – це оригінальне і дуже смачна кулінарна рішення для вашого обіду або вечері. Таке блюдо нікого не залишить байдужим і точно різноманітить ваше меню. Для приготування обов’язково використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1
Склад:
- М’ясо крабове – 50 гр.
- Паста – 100 гр.
- Вершки – 60 мл
- Часник – 1 зубчик
- Перець чилі – 10 гр.
- Сіль – за смаком.
- Трави прованські – за смаком.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Відміряємо вказану кількість продуктів зі списку.
Крок 2. Зубчик часнику обсмажуємо в сковороді з оливковою олією. Після появи яскравого аромату, зубчик часнику витягуємо з масла.
Крок 3. Перець чилі нарізаємо тонкими кільцями. Обсмажуємо в олії близько 30 секунд.
Крок 4. Відварюємо Пасту до готовності і відкидаємо на друшляк. Після того, як стече вся вода, перекладаємо продукт на сковороду.
Крок 5. Вливаємо до пасти вершки, перемішуємо і готуємо на середньому вогні пару хвилин.
Крок 6. Тонкими брусочками розбираємо крабове м’ясо.
Крок 7. Відправляємо м’ясо до пасти. Солимо частування, посипаємо прованськими травами і добре перемішуємо. Можна прибирати з плити.
Крок 8. Паста з м’ясом краба готова. Перекладайте в сервірувальний посуд і подавайте до столу!