Крабове мясо – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Тарталетки з м’ясом краба

Тарталетки з м’ясом краба – це цікаве й дуже смачна кулінарна рішення для вашого свята. Така закуска нікого не залишить байдужим і точно різноманітить ваше меню і прикрасить стіл. Для приготування беріть на замітку перевірений рецепт з покроковим описом і фотографіями.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 12 шт.

Інгредієнти:

  • М’ясо крабове – 150 гр.
  • Тарталетки – 12 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Кукурудза консервована – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Масло вершкове – 25 гр.
  • Огірок солоний – 1 шт.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Сир плавлений – 1 шт.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Шматок вершкового масла розтоплюємо на сковороді.

Крок 2. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо його в топленому маслі до м’якості.

Крок 3. Відварюємо і остуджуємо курячі яйця. Після нарізаємо їх дрібними кубиками.

Крок 4. Подрібнюємо свіжий і солоний огірок.

Крок 5. Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в загальну миску. Сюди ж натираємо на тертці плавлений сирок.

Крок 6. Відправляємо в загальну масу консервовану кукурудзу і крабове м’ясо, розділене на волокна.

Крок 7. Заправляємо заготівлю майонезом і перемішуємо.

Крок 8. Розкладаємо отриману масу по тарталеткам. Даємо їм трохи постояти в холодильнику перед подачею.

Крок 9. Тарталетки з м’ясом краба готові. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!