Тарталетки з м’ясом краба
Тарталетки з м’ясом краба – це цікаве й дуже смачна кулінарна рішення для вашого свята. Така закуска нікого не залишить байдужим і точно різноманітить ваше меню і прикрасить стіл. Для приготування беріть на замітку перевірений рецепт з покроковим описом і фотографіями.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 12 шт.
Інгредієнти:
- М’ясо крабове – 150 гр.
- Тарталетки – 12 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Кукурудза консервована – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Масло вершкове – 25 гр.
- Огірок солоний – 1 шт.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Сир плавлений – 1 шт.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Шматок вершкового масла розтоплюємо на сковороді.
Крок 2. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо його в топленому маслі до м’якості.
Крок 3. Відварюємо і остуджуємо курячі яйця. Після нарізаємо їх дрібними кубиками.
Крок 4. Подрібнюємо свіжий і солоний огірок.
Крок 5. Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в загальну миску. Сюди ж натираємо на тертці плавлений сирок.
Крок 6. Відправляємо в загальну масу консервовану кукурудзу і крабове м’ясо, розділене на волокна.
Крок 7. Заправляємо заготівлю майонезом і перемішуємо.
Крок 8. Розкладаємо отриману масу по тарталеткам. Даємо їм трохи постояти в холодильнику перед подачею.
Крок 9. Тарталетки з м’ясом краба готові. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!