Крильця з хрусткою скоринкою в духовці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Соковиті та смачні курячі крильця в медово-соєвому соусі

Курячі крильця в медово-соєвому соусі виходять дуже смачними. Соус надаємо соковитість м’яса і робить його більш м’яким, а верх крилець чудово зарум’янюється. Від хрусткої скоринки просто не відірватися!

Час приготування: 60 хв

Час приготування: 20 хв.

Порції: 4

Інгредієнти:

  • Курячі крильця – 6 шт.
  • Мед – 4 ст. л.
  • Соєвий соус – 4 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

1. Курячі крильця миємо, обсушуємо їх рушником і розрізаємо на дві частини, це дуже просто зробити за місцем суглоба. Також можна відрубати кінчики ніжок, адже у них все одно немає м’яса.

2. Якщо мед застиглий, розтоплюємо його на повільному вогні, в мікрохвильовці його дуже просто перегріти і закип’ятити.

3. З’єднуємо мед, соєвий соус, чорний мелений перець і сіль. Спеції в соусі можна додавати за своїм смаком.

4. Просочуємо готовим маринадом курячі крильця. Краще всього дати їм постояти в холодильнику 30-60 хв. Чим довше вони постоять, тим краще просочаться маринадом.

5. Змащуємо деко олією і викладаємо крильця, верх можна ще раз промазати медово-соєвим соусом. Запікаємо 40 хв. при 180 градусах, через 20 хв. перевертаємо, щоб запекти курку рівномірно.

Приємного апетиту!