Як посмажити купати на сковороді?
найпростіший спосіб приготувати купати – це посмажити їх на сковороді. Це блюдо грузинської кухні популярно у всьому світі, але щоб воно вийшло смачним. необхідно знати кілька секретів.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Купати курячі – 400 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Купати повністю розморозьте.
2. При смаженні купат не можна занадто сильно розігріти сковороду, це може пошкодити натуральну оболонку ковбаси.
3. Поставте сковороду на середній вогонь, змастіть її невеликою кількістю рослинного масла і викладіть купати. Спочатку обсмажте їх до рум’яного кольору з обох сторін.
4. Потім зменшіть вогонь до мінімального і готуйте під кришкою півгодини. Кожні 5 хвилин перевертайте купати, щоб вони рівномірно просмажаться.
5. Гарнір до купатам можна подати будь по вашому смаку.
Приємного апетиту!