Купати – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Дуже смачні купати з картоплею в духовці

Купати з картоплею в духовці – смачне і ситне блюдо для всієї родини. Особливо це страва подобається представникам сильної статі. Придбати готові напівфабрикати купат можна практично в будь-якому продуктовому магазині.

Час готування: 55 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Купати – 0,5 кг
  • Сіль – 10 гр.
  • Картопля – 4-6 шт.
  • Масло соняшникове – 30 мл
  • Перець чорний мелений – 3-4 щіпки.
  • Вода – 100 мл

Процес приготування:

1. Купати повністю розморозьте. Картоплю почистіть і помийте.

2. У форму для запікання влийте трохи соняшникової олії і розмажте його пензликом по всій поверхні. Картоплю наріжте брусками і викладіть у форму. Посоліть і приправити картоплю.

3. На картопляний шар викладіть купати і влийте воду.

4. Форму накрийте фольгою і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, на 30 хвилин.

5. Потім розгорніть фольгу і готуйте ще 10 хвилин у відкритому вигляді, щоб купати зарум’янилися. Подавайте блюдо в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!