Дуже смачні купати з картоплею в духовці
Купати з картоплею в духовці – смачне і ситне блюдо для всієї родини. Особливо це страва подобається представникам сильної статі. Придбати готові напівфабрикати купат можна практично в будь-якому продуктовому магазині.
Час готування: 55 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Купати – 0,5 кг
- Сіль – 10 гр.
- Картопля – 4-6 шт.
- Масло соняшникове – 30 мл
- Перець чорний мелений – 3-4 щіпки.
- Вода – 100 мл
Процес приготування:
1. Купати повністю розморозьте. Картоплю почистіть і помийте.
2. У форму для запікання влийте трохи соняшникової олії і розмажте його пензликом по всій поверхні. Картоплю наріжте брусками і викладіть у форму. Посоліть і приправити картоплю.
3. На картопляний шар викладіть купати і влийте воду.
4. Форму накрийте фольгою і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, на 30 хвилин.
5. Потім розгорніть фольгу і готуйте ще 10 хвилин у відкритому вигляді, щоб купати зарум’янилися. Подавайте блюдо в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!