Покроковий рецепт приготування курки з рисом в соусі теріякі
Поживна рішення для швидкого домашнього обіду – рис з куркою в соусі теріякі. Натхненні азіатської кухонь страва порадує соковитим смаком і яскравим ароматом. Порадуйте своїх близьких.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Філе куряче – 200 гр.
- Рис – 1 склянка
- Цибуля зелена – 1 пучок.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Перець болгарський – 0,5 шт.
- Соус теріякі – 150 мл
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Куряче філе промиваємо і дрібно нарізаємо. Розмішуємо м’ясо в соусі теріякі і занурюємо в вок або іншу зручну посуд.
2. Обсмажуємо продукт в соусі без олії до повної готовності.
3. Подрібнюємо два види цибулі і половинку болгарського перцю. Занурюємо овочі в загальну масу. Продовжуємо тушкувати ще 5 хвилин і вимикаємо.
4. У каструлі з підсоленою водою відварюємо рис. Він повинен вийти розсипчастим.
5. Курку в соусі розподіляємо по тарілках. Рис викладаємо з допомогою сервіровки кільця. Прикрашаємо блюдо зеленою цибулею і подаємо до столу.