Курка в соусі теріякі – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування курки з рисом в соусі теріякі

Поживна рішення для швидкого домашнього обіду – рис з куркою в соусі теріякі. Натхненні азіатської кухонь страва порадує соковитим смаком і яскравим ароматом. Порадуйте своїх близьких.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Філе куряче – 200 гр.
  • Рис – 1 склянка
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Соус теріякі – 150 мл
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Куряче філе промиваємо і дрібно нарізаємо. Розмішуємо м’ясо в соусі теріякі і занурюємо в вок або іншу зручну посуд.

2. Обсмажуємо продукт в соусі без олії до повної готовності.

3. Подрібнюємо два види цибулі і половинку болгарського перцю. Занурюємо овочі в загальну масу. Продовжуємо тушкувати ще 5 хвилин і вимикаємо.

4. У каструлі з підсоленою водою відварюємо рис. Він повинен вийти розсипчастим.

5. Курку в соусі розподіляємо по тарілках. Рис викладаємо з допомогою сервіровки кільця. Прикрашаємо блюдо зеленою цибулею і подаємо до столу.