Простий і смачний рецепт курки з овочами в банку в духовці
Хочете порадувати близьких цікавим і смачним обідом? Приготуйте курку з овочами в духовці. Особливість рецепту в тому, що продукти запікаються в банках, завдяки чому м’ясо виходить ніжним і соковитим.
Час готування: 1 год
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Стегно куряче – 2 шт.
- Кабачок – ½ шт.
- Помідор – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Паприка – ½ ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Куряче стегно промиваємо під водою і звільняємо від кісточки. М’ясо дрібно нарізаємо і викладаємо у велику миску.
2. Рівномірно посипаємо м’ясо паприкою, сіллю і чорним меленим перцем.
3. Подрібнюємо цибулю і часник. Відправляємо їх до м’яса і поливаємо майонезом. Гарненько розмішуємо масу.
4. Окремо нарізаємо кабачок і помідор кубиками середнього розміру.
5. На дно підлогу літрових банок викладаємо невеликий шар з маринованою курки.76
6. Далі додаємо кабачок і помідор.
7. Закриваємо овочі залишками м’яса.
8. Горлечка банок закриваємо фольгою. Відправляємо блюдо в духовку на 40 хвилин. Готуємо при температурі 200 градусів.
9. Запечене блюдо дістаємо їх духовки, знімаємо фольгу і даємо йому трохи охолонути.
10. Готову курку з овочами викладаємо на порційні тарілки. Подаємо до столу разом з гарніром. Приємного апетиту!












