Курка з овочами в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і смачний рецепт курки з овочами в банку в духовці

Хочете порадувати близьких цікавим і смачним обідом? Приготуйте курку з овочами в духовці. Особливість рецепту в тому, що продукти запікаються в банках, завдяки чому м’ясо виходить ніжним і соковитим.

Час готування: 1 год

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Стегно куряче – 2 шт.
  • Кабачок – ½ шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Паприка – ½ ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Куряче стегно промиваємо під водою і звільняємо від кісточки. М’ясо дрібно нарізаємо і викладаємо у велику миску.

2. Рівномірно посипаємо м’ясо паприкою, сіллю і чорним меленим перцем.

3. Подрібнюємо цибулю і часник. Відправляємо їх до м’яса і поливаємо майонезом. Гарненько розмішуємо масу.

4. Окремо нарізаємо кабачок і помідор кубиками середнього розміру.

5. На дно підлогу літрових банок викладаємо невеликий шар з маринованою курки.76

6. Далі додаємо кабачок і помідор.

7. Закриваємо овочі залишками м’яса.

8. Горлечка банок закриваємо фольгою. Відправляємо блюдо в духовку на 40 хвилин. Готуємо при температурі 200 градусів.

9. Запечене блюдо дістаємо їх духовки, знімаємо фольгу і даємо йому трохи охолонути.

10. Готову курку з овочами викладаємо на порційні тарілки. Подаємо до столу разом з гарніром. Приємного апетиту!