Курячі сердечка, смажені на сковороді з цибулею і морквою
Курячі серця, обсмажені з цибулею і морквою, можуть стати справжнім твором мистецтва. Ви можете подавати з картопляним пюре або запеченою картоплею навіть на святковий стіл. Уважно дотримуйтесь вказівок в рецепті і отримаєте відмінну гаряче до обіду.
Склад:
- Серця курячі – 0,5 кг
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста білий – 3 шт.
- Сметана (20%) – 1 склянка
- Сіль – за смаком
- Перець мелений – за смаком
Процес приготування:
1. Сама важлива і довга частина приготування сердечок з овочами – це підготовка субпродукту. Серця потрібно дуже ретельно вимити, після чого очистити їх від пліви і жиру. Після того як ви очистите сердечка, розріжте кожне з них навпіл.
2. Розігрійте в глибокій сковороді рослинне масло, а потім покладіть туди курячі серця і підрум’яньте їх рівномірно з усіх боків.
3. У той час як в сковорідці обсмажуються сердечка, займіться підготовкою овочів. Цибулю і моркву очистіть, а потім ретельно промийте їх під проточною водою. Моркву натріть на середню тертку і відразу ж відправте в сковорідку з серцями.
4. Після цього наріжте кільцями або півкільцями ріпчасту цибулю і відправте його в сковорідку з серцями і морквою. Перемішайте інгредієнти і тушкуйте під кришкою близько п’яти хвилин.
5. Далі сметану з’єднайте з сіллю, меленим перцем і очищеною водою. Соусу повинно бути стільки, щоб рідина повністю покрила страву в сковороді. Ємність з серцями накрийте кришкою і тушкуйте їх на повільному вогні близько тридцяти хвилин, тоді сердечка будуть соковитими і м’якими.
6. Апетитні гарячі серця з цибулею і морквою подавайте до столу зі стравами з картоплі або овочів, можете додати зелень або улюблений соус.
Приємного апетиту і кулінарних успіхів!