Шашлик з хрустких курячих крилець в духовці
Популярний продукт для домашнього шашлику – курячі крильця. Їх зручно готувати для великої компанії. Хрустке частування вразить ваших близьких і гостей незабутнім смаком.
Час приготування: 2 години
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Крила курячі – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Кріп – 0,5 пучка.
- Сметана – 100 гр.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
Процес приготування:
1. Дрібними кубиками ріжемо ріпчасту цибулю пропускаємо через прес зубчики часнику.
2. Дрібно нарізаємо кріп.
3. У глибоку миску занурюємо подрібнені овочі. Сюди ж виливаємо сметану і гірчицю.
4. Вимішуємо продукти до отримання однорідної ароматної суміші.
5. Занурюємо курячі крильця в маринад.
6. Перемішуємо заготовку, щоб кожен курячий шматочок добре просочився. Маринуємо не менше 1 години.
7. Підготовлені крильця перекладаємо у форму для випікання.
8. Готуємо 30-40 хвилин при температурі духової шафи 180 градусів.
9. Хрусткий шашлик з курки в домашніх умовах готовий. Подавайте до столу!