Курячий шашлик в духовці – 9 рецептів приготування з покроковими фото

Шашлик з хрустких курячих крилець в духовці

Популярний продукт для домашнього шашлику – курячі крильця. Їх зручно готувати для великої компанії. Хрустке частування вразить ваших близьких і гостей незабутнім смаком.

Час приготування: 2 години

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Крила курячі – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Кріп – 0,5 пучка.
  • Сметана – 100 гр.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Дрібними кубиками ріжемо ріпчасту цибулю пропускаємо через прес зубчики часнику.

2. Дрібно нарізаємо кріп.

3. У глибоку миску занурюємо подрібнені овочі. Сюди ж виливаємо сметану і гірчицю.

4. Вимішуємо продукти до отримання однорідної ароматної суміші.

5. Занурюємо курячі крильця в маринад.

6. Перемішуємо заготовку, щоб кожен курячий шматочок добре просочився. Маринуємо не менше 1 години.

7. Підготовлені крильця перекладаємо у форму для випікання.

8. Готуємо 30-40 хвилин при температурі духової шафи 180 градусів.

9. Хрусткий шашлик з курки в домашніх умовах готовий. Подавайте до столу!