Курячий суп з вермішеллю – 10 рецептів з покроковими фото

Ситний курячий суп з вермішеллю і яйцем

Смачне і ситне перше страву можна приготувати з найбільш доступних продуктів, які з легкістю можна знайти в будь-якому продуктовому магазині. Суп з додаванням вермішелі і курячого яйця – це не тільки оригінально, але і дуже смачно.

Час готування – 55 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 6.

Інгредієнти:

  • Крила курячі – 2-3 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Вермішель – 3 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • лавровий Лист – 1-2 шт.
  • Вода – 2-2,5 л
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправа для супу – за смаком.

Процес приготування:

1. Почнемо з приготування основи бульйону. Для цього курячі крильця вимиваємо, кладемо в каструлю відповідного розміру і заливаємо холодною водою. Підсолюємо і варимо близько 10 хвилин після закипання, періодично знімаємо піну шумівкою.

2. Картоплю очищаємо і нарізаємо кубиками або невеликими брусочками.

3. Подрібнюємо цибулю і моркву і обсмажуємо на розпеченому рослинному маслі близько 5-7 хвилин, постійно помішуючи.

4. У гарячий бульйон засипаємо картоплю і інші пасеровані овочі, готуємо на повільному вогні близько 20-25 хвилин.

5. Після закінчення часу додаємо кілька ложок вермішелі, нарізаний часник, спеції за смаком і кип’ятимо ще 5-7 хвилин.

6. Куряче яйце розбиваємо в глибоку тарілку, додаємо кілька столових ложок бульйону і збиваємо.

7. У каструлю кладемо лавровий лист і починаємо вводити тонким струменем яєчну суміш, постійно помішуючи. Після, продовжуємо готування ще 2 хвилини і вимикаємо вогонь. Прикриваємо кришкою і даємо настоятися хвилин 10-15.

8. Гарячий суп розливаємо по тарілках, посипаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!