Суп на курячому бульйоні з локшиною і грибами
Смачний, ситний суп на основі курки з додаванням грибів – це дуже просто і швидко. Приготування такого першого страви займе менше години, а з процесом впорається абсолютно кожен. Завдяки додаванню не зовсім звичайного інгредієнти – грибів, суп набуває неповторний «лісовий» запах.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Бульйон курячий – 1 л
- Морква – 1 шт.
- Печериці – 100 гр.
- Вермішель – 100 гр.
- Масло соняшникова 20 мл
- Кріп – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Курячий бульйон відправляємо на плиту і доводимо до кипіння, як тільки з’являться перші бульбашки – засипаємо подрібнений на кубик картоплю.
2. Для засмажки подрібнюємо моркву з цибулею і обсмажуємо на рослинному маслі до м’якості, потім також відправляємо в каструлю.
3. Печериці нарізаємо тонкими пластинами, якщо гриби великі, а якщо дрібні — четвертинками.
4. Грибні слайсы теж засипаємо в киплячий бульйон і перемішуємо всі інгредієнти.
5. Через 20 хвилин овочі будуть майже готові, тому саме час додати кілька ложок вермішелі. Варіння продовжуємо ще близько 5-7 хвилин і знімаємо з вогню.
6. Наш легкий і ароматний суп з грибами готовий. Перед подачею рекомендується прикрасити гілочками свіжого кропу. Приємного апетиту!