Курячий суп з вермішеллю – 10 рецептів з покроковими фото

Суп на курячому бульйоні з локшиною і грибами

Смачний, ситний суп на основі курки з додаванням грибів – це дуже просто і швидко. Приготування такого першого страви займе менше години, а з процесом впорається абсолютно кожен. Завдяки додаванню не зовсім звичайного інгредієнти – грибів, суп набуває неповторний «лісовий» запах.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Бульйон курячий – 1 л
  • Морква – 1 шт.
  • Печериці – 100 гр.
  • Вермішель – 100 гр.
  • Масло соняшникова 20 мл
  • Кріп – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Курячий бульйон відправляємо на плиту і доводимо до кипіння, як тільки з’являться перші бульбашки – засипаємо подрібнений на кубик картоплю.

2. Для засмажки подрібнюємо моркву з цибулею і обсмажуємо на рослинному маслі до м’якості, потім також відправляємо в каструлю.

3. Печериці нарізаємо тонкими пластинами, якщо гриби великі, а якщо дрібні — четвертинками.

4. Грибні слайсы теж засипаємо в киплячий бульйон і перемішуємо всі інгредієнти.

5. Через 20 хвилин овочі будуть майже готові, тому саме час додати кілька ложок вермішелі. Варіння продовжуємо ще близько 5-7 хвилин і знімаємо з вогню.

6. Наш легкий і ароматний суп з грибами готовий. Перед подачею рекомендується прикрасити гілочками свіжого кропу. Приємного апетиту!