Курячий суп з вермішеллю – 10 рецептів з покроковими фото

Домашній суп з курячими фрикадельками і вермішеллю

Швидкий курячий суп – це порятунок кожної господині, бо таке перше блюдо готується набагато швидше борщу, однак, за ситості нічим йому не поступається. Для приготування використовується фарш з птиці і стандартні овочі – картоплю, моркву і цибулю, а вермішель приносить якусь родзинку і оригінальність.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Фарш курячий – 300 гр.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Вермішель – 70 гр.
  • Сіль – 15-20 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Готування починаємо з підготовки основних компонентів: фарш розморожуємо при кімнатній температурі, а очищаємо овочі і споліскують водою.

2. У каструлю набираємо близько 2 літрів води і ставимо на вогонь кип’ятитися, у цей час нарізаємо середніми кубиками картоплю і закидаємо в підсолену киплячу воду.

3. Приступимо до формування фрикадельок. Для цього фарш приправляємо сіллю і чорним меленим перцем за смаком. Вологими руками формуємо невеликі м’ясні кульки і відправляємо в каструлю з картоплею.

4. Подрібнюємо цибулю і моркву – моркву натираємо на середній тертці, а цибулю нарізаємо дрібним кубиком. Потім пасеруємо овочі близько 5 хвилин на рослинній олії.

5. Готову зажарку також відправляємо в каструлю, все акуратно перемішуємо і продовжуємо варіння ще 10-15 хвилин. Після закінчення часу засипаємо макарони, відразу ж розмішуємо і готуємо 4-6 хвилин.

6. Як тільки дрібні макарони розварилися – знімаємо з вогню і розливаємо по тарілках. За бажанням можна посипати подрібненим кропом або петрушкою. Приємного апетиту!