Як приготувати смачний суп з курячою грудкою і вермішеллю?
Дуже легкий, але в теж час ситний суп, можна з легкістю приготувати на основі ніжного низькокалорійного курячого філе і овочів, які напевно є у кожної господині в запасі. Таке перше страву можна спокійно їсти людям, які стежать за фігурою і не турбуватися про зайві кілограми, так як суп виходить практично пісним і після охолодження, на поверхні не з’явиться жодної краплі застиглого жиру.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Філе куряче – 200 гр.
- Картопля – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Вермішель – 2-4 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції для супу – за смаком.
Процес приготування:
1. Приступимо до готуванні з основи майбутнього супу – наваристого курячого бульйону. Для цього куряче філе добре промиваємо і видаляємо всі білі плівки і прожилки жиру.
2. М’ясо обсушуємо з допомогою паперових рушників і нарізаємо кубиками середнього розміру.
3. Курячі шматочки укладаємо в каструлю, заливаємо холодною водою, солимо. Додаємо улюблені спеції за смаком і готуємо 10-12 хвилин після закипання, обов’язково знімаємо піну, що утворюється.
4. Овочі очищаємо від шкірки або лушпиння і споліскують водою.
5. Моркву, цибулю і картоплю подрібнюємо на кубики або бруски.
6. Через 10-12 хвилин приготування птиці – засипаємо підготовлені овочі і перемішуємо всі компоненти. Прикриваємо кришкою і варимо близько 20 хвилин до готовності нарізаної картоплі.
7. Через 20 хвилин додаємо кілька ложок дрібної вермішелі, перемішуємо і готуємо під кришкою ще близько 5-7 хвилин. Коли макарони зварилися – знімаємо каструлю з вогню.
8. Перед подачею можна посипати свіжою зеленню. Приємного апетиту!