Курячий суп з вермішеллю – 10 рецептів з покроковими фото

Як приготувати смачний суп з курячою грудкою і вермішеллю?

Дуже легкий, але в теж час ситний суп, можна з легкістю приготувати на основі ніжного низькокалорійного курячого філе і овочів, які напевно є у кожної господині в запасі. Таке перше страву можна спокійно їсти людям, які стежать за фігурою і не турбуватися про зайві кілограми, так як суп виходить практично пісним і після охолодження, на поверхні не з’явиться жодної краплі застиглого жиру.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Філе куряче – 200 гр.
  • Картопля – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Вермішель – 2-4 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції для супу – за смаком.

Процес приготування:

1. Приступимо до готуванні з основи майбутнього супу – наваристого курячого бульйону. Для цього куряче філе добре промиваємо і видаляємо всі білі плівки і прожилки жиру.

2. М’ясо обсушуємо з допомогою паперових рушників і нарізаємо кубиками середнього розміру.

3. Курячі шматочки укладаємо в каструлю, заливаємо холодною водою, солимо. Додаємо улюблені спеції за смаком і готуємо 10-12 хвилин після закипання, обов’язково знімаємо піну, що утворюється.

4. Овочі очищаємо від шкірки або лушпиння і споліскують водою.

5. Моркву, цибулю і картоплю подрібнюємо на кубики або бруски.

6. Через 10-12 хвилин приготування птиці – засипаємо підготовлені овочі і перемішуємо всі компоненти. Прикриваємо кришкою і варимо близько 20 хвилин до готовності нарізаної картоплі.

7. Через 20 хвилин додаємо кілька ложок дрібної вермішелі, перемішуємо і готуємо під кришкою ще близько 5-7 хвилин. Коли макарони зварилися – знімаємо каструлю з вогню.

8. Перед подачею можна посипати свіжою зеленню. Приємного апетиту!