Курячий суп з вермішеллю – 10 рецептів з покроковими фото

Курячий суп з вермішеллю і плавленим сиром

Перша страва, приготована за цим рецептом, має дуже насичений вершковий смак і аромат. Такий суп можна приготувати дуже швидко і витратити мінімум сил. У складі лише натуральні інгредієнти, власноруч приготований бульйон і плавлений сир – для ніжності.

Час готування – 1 ч. 5 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 4-5.

Інгредієнти:

  • Курка – 300 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Вермішель – 70 гр.
  • Сир плавлений – 80 гр.
  • Кріп – 2-3 гілочки.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Для бульйону промиваємо і заливаємо курку 2-2,5 літрами чистої води. Відправляємо на плиту і доводимо до кипіння на максимальному вогні, потім мінімізуємо полум’я і готуємо близько 30 хвилин до готовності птиці. При появі пінки – відразу ж прибираємо її.

2. Готовий бульйон солимо за смаком.

3. Приступимо до овочів. Моркву і картоплю очищаємо від шкірки і ретельно обмиваємо.

4. Картоплю нарізаємо шматочками середньої товщини.

5. Моркву натираємо на середній тертці або вручну нарізаємо дрібним кубиком.

6. Підготовлені овочі відправляємо в киплячий бульйон і гарненько перемішуємо.

7. Як тільки картопля стане м’якою – всипаємо вермішель і варимо, згідно з рекомендаціями на упаковці.

8. Для аромату і зовнішнього вигляду подрібнюємо кілька гілочок кропу.

9. Нашатковану зелень засипаємо в гарячий суп.

10. Заморожений сир натираємо на максимально дрібній тертці.

11. Готовий суп розливаємо по піалах.

12. У кожну порцію додаємо кілька ложок плавленого сиру.

13. Всі активно перемішуємо прямо в тарілці і подаємо до столу. Приємного апетиту!