Курячий суп з вермішеллю і плавленим сиром
Перша страва, приготована за цим рецептом, має дуже насичений вершковий смак і аромат. Такий суп можна приготувати дуже швидко і витратити мінімум сил. У складі лише натуральні інгредієнти, власноруч приготований бульйон і плавлений сир – для ніжності.
Час готування – 1 ч. 5 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 4-5.
Інгредієнти:
- Курка – 300 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Вермішель – 70 гр.
- Сир плавлений – 80 гр.
- Кріп – 2-3 гілочки.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Для бульйону промиваємо і заливаємо курку 2-2,5 літрами чистої води. Відправляємо на плиту і доводимо до кипіння на максимальному вогні, потім мінімізуємо полум’я і готуємо близько 30 хвилин до готовності птиці. При появі пінки – відразу ж прибираємо її.
2. Готовий бульйон солимо за смаком.
3. Приступимо до овочів. Моркву і картоплю очищаємо від шкірки і ретельно обмиваємо.
4. Картоплю нарізаємо шматочками середньої товщини.
5. Моркву натираємо на середній тертці або вручну нарізаємо дрібним кубиком.
6. Підготовлені овочі відправляємо в киплячий бульйон і гарненько перемішуємо.
7. Як тільки картопля стане м’якою – всипаємо вермішель і варимо, згідно з рекомендаціями на упаковці.
8. Для аромату і зовнішнього вигляду подрібнюємо кілька гілочок кропу.
9. Нашатковану зелень засипаємо в гарячий суп.
10. Заморожений сир натираємо на максимально дрібній тертці.
11. Готовий суп розливаємо по піалах.
12. У кожну порцію додаємо кілька ложок плавленого сиру.
13. Всі активно перемішуємо прямо в тарілці і подаємо до столу. Приємного апетиту!