Лаваш із крабовими паличками та сиром — 10 рецептів приготування з покроковими фото

Лаваш з крабовими паличками та вершковим сиром

Лаваш з крабовими паличками та вершковим сиром порадує вас приємним смаком, апетитним виглядом та поживними властивостями. Така закуска ідеально доповнить ваш домашній або святковий стіл, а на приготування ви витратите багато часу. Використовуйте для цього наш перевірений рецепт!

Час готування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 100 гр.
  • Палички крабові – 400 грн.
  • Сир вершковий – 150 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Кріп – 1 пучок.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Крабові палички наперед розморожуємо, яйця відварюємо до готовності.

Крок 2. Твердий сир натираємо на великій тертці. Також чинимо з відвареними яйцями.

Крок 3. Після натираємо на тертці крабові палички.

Крок 4. Лист лаваша викладаємо на робочу поверхню та обмазуємо вершковим сиром. Посипаємо сир подрібненим кропом.

Крок 5. Далі рівномірними шарами викладаємо твердий тертий сир, яйця та крабові палички.

Крок 6. Згортаємо заготовку у щільний рулет. Загортаємо його в харчову плівку і забираємо в холодильник на 1 годину для просочення.

Крок 7. Лаваш з крабовими паличками та вершковим сиром готовий. Поділіть на порції і подавайте до столу!