Лаваш з сиром – 10 рецептів рулету з лаваша в духовці на сковороді з покроковими фото

Як приготувати лаваш з сиром і яблуками в духовці?

З таких простих і доступних компонентів, які можна з легкістю знайти на полицях будь-якого продуктового магазину, як сир, лаваш і яблука, готуємо приголомшливо смачний рулет, рецептом якого вас проситимуть поділитися всі, хто тільки спробує це ласощі!

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 8.

Склад:

  • Лаваш тонкий – 2 шт.
  • Сир – 700 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Цедра лимонна – 2 ст. л.

Для яблучної заливки:

  • Яблука – 4 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Кориця мелена – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Яблука добре промиваємо під водою і знімаємо шкірку, видаляємо насіннєву коробочку і нарізаємо кубиком.

Крок 2. У сковорідці розігріваємо шматочок вершкового масла.

Крок 3. Всипаємо цукор.

Крок 4. Розмішуємо до однорідної консистенції і даємо покипіти протягом декількох хвилин.

Крок 5. В цукрову суміш викладаємо яблука і прогріваємо близько 2 хвилин.

Крок 6. Посипаємо фрукти корицею, перемішуємо і готуємо ще 1 хвилину.

Крок 7. Вимикаємо вогонь і повністю охолодити яблучні кубики при кімнатній температурі.

Крок 8. В окремому посуді змішуємо сир, цукровий пісок і курячі яйця.

Крок 9. За допомогою вилки розтираємо компоненти практично до однорідності.

Крок 10. Підсипаємо лимонну цедру.

Крок 11. І знову ретельно розмішуємо.

Крок 12. На один пласт лаваша викладаємо ½ частину сирної маси і розподіляємо рівним шаром.

Крок 13. Звертаємо корж в рулет.

Крок 14. Аналогічним способом чинимо і з другим листом лаваша.

Крок 15. Розрізаємо згортки на невеликі сегменти, приблизно по 5 сантиметрів.

Крок 16. У форму для запікання з високими бортами хаотично викладаємо нарізані заготовки.

Крок 17. Поверх лаваша викладаємо карамелізовані яблука.

Крок 18. Випікаємо ласощі протягом півгодини при температурі 180 градусів.

Крок 19. Злегка остиглий пиріг нарізаємо порційними шматочками, заварюємо чай і приступаємо до дегустації. Приємного апетиту!