Локшина вок зі свининою та овочами в домашніх умовах
Смачний і поживний вок можна приготувати з свинини, локшини і соковитих овочів. Оцініть просту кулінарну ідею з покроковим описом. Порадуйте своїх домашніх!
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Свинина – 400 гр.
- Корінь селери – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Цибуля-порей – 1 шт.
- Локшина соба – 150 гр.
- соєвий Соус – 4 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Насіння кунжуту – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Тонко нарізаємо цибулю і селеру.
Крок 2. Відразу відварюємо локшину до повної готовності.
Крок 3. Свинину промиваємо та нарізаємо невеликими брусочками.
Крок 4. У сковороді обсмажуємо цибулю з селерою. Сюди ж кладемо тонку соломку болгарського перцю.
Крок 5. Слідом викладаємо свинину. Обсмажуємо до готовності м’яса. Перчимо заготовку.
Крок 6. Далі вливаємо соєвий соус і перемішуємо.
Крок 7. Викладаємо відварену локшину. Знову розмішуємо і знімаємо з плити.
Крок 8. Подаємо страву до столу, доповнивши кунжутом і цибулею-пореєм.