Локшина вок – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Локшина вок зі свининою та овочами в домашніх умовах

Смачний і поживний вок можна приготувати з свинини, локшини і соковитих овочів. Оцініть просту кулінарну ідею з покроковим описом. Порадуйте своїх домашніх!

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Свинина – 400 гр.
  • Корінь селери – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цибуля-порей – 1 шт.
  • Локшина соба – 150 гр.
  • соєвий Соус – 4 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Насіння кунжуту – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Тонко нарізаємо цибулю і селеру.

Крок 2. Відразу відварюємо локшину до повної готовності.

Крок 3. Свинину промиваємо та нарізаємо невеликими брусочками.

Крок 4. У сковороді обсмажуємо цибулю з селерою. Сюди ж кладемо тонку соломку болгарського перцю.

Крок 5. Слідом викладаємо свинину. Обсмажуємо до готовності м’яса. Перчимо заготовку.

Крок 6. Далі вливаємо соєвий соус і перемішуємо.

Крок 7. Викладаємо відварену локшину. Знову розмішуємо і знімаємо з плити.

Крок 8. Подаємо страву до столу, доповнивши кунжутом і цибулею-пореєм.