Лин в духовці – 4 рецепту приготування з покроковими фото

Лин, запечений у духовці

Лин, запечений у духовці, — це дуже смачне і нескладний у виконанні рішення для вашого столу. Готуйте страву на нашу покрокового рецептом, радуйте себе і близьких. Готова риба вийде дуже м’якою, соковитою і ніжною. Подавайте до столу з картоплею або запікайте лина відразу з ним.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Лин – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Картопля – 3-4 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Коріандр – за смаком.
  • Орегано – за смаком.
  • сушена Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти. Очищаємо овочі, а рибу очищаємо і промиваємо, робимо на її поверхні неглибокі надрізи.

Крок 2. Деко змащуємо невеликою кількістю рослинного масла і тонким шаром викладаємо півкільця цибулі.

Крок 3. Ріжемо Тонкими кружальцями картоплю і кладемо його на цибулю. Солимо і посипаємо сухими спеціями.

Крок 4. У невеликій тарілці з’єднуємо рослинне масло, подрібнений часник, сіль і всі сухі спеції зі списку. Ретельно перемішуємо.

Крок 5. Кладемо рибу на овочевий шар. Поливаємо ароматним маслом.

Крок 6. Запікаємо страву 40 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 7. Лин, запечений у духовці, готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!