Люля-кебаб в духовці – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Простий і смачний рецепт люля-кебаба з курячого філе в домашніх умовах

Смачний і ароматний люля-кебаб з курки приготувати простіше простого за цим рецептом навіть починаючому кулінару. Будемо використовувати тільки натуральне куряче м’ясо, цибулю, свіжу зелень і спеції.

Час готування: 100 хв

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 3.

Склад:

  • Філе куряче – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Часник – 2 зуб.
  • Аджика – 1-2 ч. л.

Процес приготування:

1. Дерев’яні шпажки заздалегідь вимочити в холодній воді.

2. Куряче м’ясо дуже дрібно наріжте йди подрібніть в блендері.

3. Ріпчасту цибулю і зелень дрібно порубаєте ножем і змішайте з м’ясом. Додайте сіль і спеції за смаком, вимісити фарш руками до в’язкої щільної консистенції.

4. У фарш додайте подрібнений часник і аджику, ще раз добре перемішайте. Фарш помістіть в холодильник на 30-40 хвилин.

5. Після цього розділіть фарш на невеликі порції, вологими руками сформуйте ковбаски і наліпити їх на дерев’яні шпажки.

6. Розташуйте люля-кебаб над глибокою ємністю і запікайте в духовці при 190-200 градусах 15 хвилин з одного боку і 15 – з іншого.

7. Люля-кебаб подавайте на стіл в гарячому вигляді з маринованою цибулею й овочами.

Приємного апетиту!