Простий і смачний рецепт люля-кебаба з курячого філе в домашніх умовах
Смачний і ароматний люля-кебаб з курки приготувати простіше простого за цим рецептом навіть починаючому кулінару. Будемо використовувати тільки натуральне куряче м’ясо, цибулю, свіжу зелень і спеції.
Час готування: 100 хв
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 3.
Склад:
- Філе куряче – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Часник – 2 зуб.
- Аджика – 1-2 ч. л.
Процес приготування:
1. Дерев’яні шпажки заздалегідь вимочити в холодній воді.
2. Куряче м’ясо дуже дрібно наріжте йди подрібніть в блендері.
3. Ріпчасту цибулю і зелень дрібно порубаєте ножем і змішайте з м’ясом. Додайте сіль і спеції за смаком, вимісити фарш руками до в’язкої щільної консистенції.
4. У фарш додайте подрібнений часник і аджику, ще раз добре перемішайте. Фарш помістіть в холодильник на 30-40 хвилин.
5. Після цього розділіть фарш на невеликі порції, вологими руками сформуйте ковбаски і наліпити їх на дерев’яні шпажки.
6. Розташуйте люля-кебаб над глибокою ємністю і запікайте в духовці при 190-200 градусах 15 хвилин з одного боку і 15 – з іншого.
7. Люля-кебаб подавайте на стіл в гарячому вигляді з маринованою цибулею й овочами.
Приємного апетиту!