Люля-кебаб в духовці – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Як запекти люля-кебаб з картоплі в домашніх умовах?

Страви з картоплі зовсім не обов’язково повинні бути гарніром до основному. Представляємо вам легкий вегетаріанський варіант люля-кебаба на будь-який випадок життя. Цю страву можна подавати як самостійно, додавши до нього овочевий салат або сметанно-часниковий соус.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 3.

Склад:

  • Картопля – 4 шт.
  • Сало курдючне – 40 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Куркума – 0,5 ч. л.
  • Кумин – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Картопля ретельно помийте і відваріть в мундирі.

2. Варену картоплю, остудіть, очистіть від шкірки і прокрутіть через м’ясорубку разом з курдючним салом.

3. В картопляний фарш додайте сіль і спеції, добре вимісіть. На дерев’яні шпажки наліпити руками картопляний фарш, сформуйте ковбаски.

4. Деко застеліть пергаментом, змажте її рослинною олією і викладіть картопляний люля-кебаб.

5. Запікайте блюдо в духовці, розігрітій до 180 градусів 15-20 хвилин. Люля-кебаб трохи остудіть і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!