Як запекти люля-кебаб з картоплі в домашніх умовах?
Страви з картоплі зовсім не обов’язково повинні бути гарніром до основному. Представляємо вам легкий вегетаріанський варіант люля-кебаба на будь-який випадок життя. Цю страву можна подавати як самостійно, додавши до нього овочевий салат або сметанно-часниковий соус.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 3.
Склад:
- Картопля – 4 шт.
- Сало курдючне – 40 гр.
- Сіль – за смаком.
- Куркума – 0,5 ч. л.
- Кумин – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Картопля ретельно помийте і відваріть в мундирі.
2. Варену картоплю, остудіть, очистіть від шкірки і прокрутіть через м’ясорубку разом з курдючним салом.
3. В картопляний фарш додайте сіль і спеції, добре вимісіть. На дерев’яні шпажки наліпити руками картопляний фарш, сформуйте ковбаски.
4. Деко застеліть пергаментом, змажте її рослинною олією і викладіть картопляний люля-кебаб.
5. Запікайте блюдо в духовці, розігрітій до 180 градусів 15-20 хвилин. Люля-кебаб трохи остудіть і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!