Класичний рецепт приготування манника з сиром
Смачна випічка з сиром часто-густо присутня на наших столах. Такі манники виходять пухкими та соковитими. Сам собою пиріг виходить дуже смачним, але його завжди можна доповнити медом, варенням або сметаною.
Час приготування: 100 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Інгредієнти:
- Сир – 300-350 гр.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Цукор – 1 ст.
- Цукор ванільний – 2 ч.л.
- Розпушувач для тесту – 1 год.
- Манна крупа – 1 ст.
- Кефір – 150 мл.
Процес приготування:
1. Манну крупу залийте кефіром, перемішайте та залиште на 20-30 хвилин.
2. В окремій ємності змішайте сир, яйця, цукор, розпушувач та ванільний цукор, можна скористатися блендером.
3. Потім змішайте манну та сирну масу. Тісто має бути однорідним, без грудочок.
4. Форму для випікання змастіть олією та просипте манною крупою. Підготовлене тісто викладіть у форму.
5. Запікайте манник у духовці при 180 градусах 40-50 хвилин. Остудіть пиріг при відкритих дверцятах духовки, так він не опаде і залишиться пишним.
Смачного!