Млинці на молоці без дріжджів – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Товсті млинці без дріжджів не молоці

Товсті млинці без дріжджів на молоці виходять незвичайно ніжними і пишними. Така собі російська версія американських панкейків. Повітряна текстура підкорить вас і ваших діток. З недавніх пір цей рецепт фаворит у нашій родині. Кожен доповнює випічку тим, чим хоче. Дуже смачно і просто. Це чудовий варіант для запаморочливого перекусу або дружнього чаювання.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Молоко – 300 мл
  • Розпушувач – 11 гр.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Масло вершкове – 60 гр.
  • Сіль – щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте інгредієнти.

Крок 2. У ємність розбийте яйця, поцукруйте, збовтайте віночком або електроприладом. Кількість цукру регулюйте самостійно.

Крок 3. Молоко змішайте з маслом, злегка нагрійте, щоб масло розтануло, вилийте в чашу. Посоліть і змішайте складові.

Крок 4. Висипте просіяне борошно з розпушувачем, попередньо збагативши киснем.

Крок 5. Вимісити тісто, щоб не залишилося грудочок, і борошно рівномірно розійшлася. Дайте настоятися рідкої маси.

Крок 6. Налийте тісто на прогріту сковороду. Печіть на середній конфорці, регулюючи температуру.

Крок 7. Коли краюшки стануть золотистими і тісто зверху схопиться, розгорніть блін спеченої стороною вгору.

Крок 8. Таким чином, використовуйте все тісто. Испекшиеся пишні млинці складіть на тарілку.

Крок 9. Презентуйте випічку. Запрошуйте рідних і близьких дегустувати фантастичне частування. Доповніть тим, що вважаєте за потрібне. Приємного апетиту!