Товсті млинці без дріжджів не молоці
Товсті млинці без дріжджів на молоці виходять незвичайно ніжними і пишними. Така собі російська версія американських панкейків. Повітряна текстура підкорить вас і ваших діток. З недавніх пір цей рецепт фаворит у нашій родині. Кожен доповнює випічку тим, чим хоче. Дуже смачно і просто. Це чудовий варіант для запаморочливого перекусу або дружнього чаювання.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 8
Інгредієнти:
- Молоко – 300 мл
- Розпушувач – 11 гр.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Масло вершкове – 60 гр.
- Сіль – щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте інгредієнти.
Крок 2. У ємність розбийте яйця, поцукруйте, збовтайте віночком або електроприладом. Кількість цукру регулюйте самостійно.
Крок 3. Молоко змішайте з маслом, злегка нагрійте, щоб масло розтануло, вилийте в чашу. Посоліть і змішайте складові.
Крок 4. Висипте просіяне борошно з розпушувачем, попередньо збагативши киснем.
Крок 5. Вимісити тісто, щоб не залишилося грудочок, і борошно рівномірно розійшлася. Дайте настоятися рідкої маси.
Крок 6. Налийте тісто на прогріту сковороду. Печіть на середній конфорці, регулюючи температуру.
Крок 7. Коли краюшки стануть золотистими і тісто зверху схопиться, розгорніть блін спеченої стороною вгору.
Крок 8. Таким чином, використовуйте все тісто. Испекшиеся пишні млинці складіть на тарілку.
Крок 9. Презентуйте випічку. Запрошуйте рідних і близьких дегустувати фантастичне частування. Доповніть тим, що вважаєте за потрібне. Приємного апетиту!