Млинці на молоці без дріжджів – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Млинці на молоці без дріжджів і соди

Млинці на молоці без дріжджів і соди являють собою універсальне частування, яке доповнюють різними начинками та соусами або сиропами. Рецепт максимально простий, і швидше за все, знайомий багатьом. Млинці ідеальний варіант для перекусу з улюбленими напоями.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Молоко – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 5-6 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Зберіть інгредієнти для ніжного страви.

Крок 2. У ємність вбийте яйце, посоліть і подсахарите. Кількість солодощі регулюйте самостійно.

Крок 3. Молоко трохи нагрійте, вилийте в чашу.

Крок 4. Висипте сіяну борошно.

Крок 5. Вимішуйте тісто, щоб не залишилося грудок, і борошно рівномірно розійшлася.

Крок 6. Влийте масло і знову об’єднайте складові інтенсивними рухами.

Крок 7. Вилийте рідку масу на прогріту, змащену маслом сковороду і розрівняти по поверхні. Печіть на середній конфорці, регулюючи температуру. Коли краюшки стануть рум’яними, розгорніть блін спеченої стороною вгору. Таким чином, використовуйте всю рідку масу.

Крок 8. Испекшееся частування складіть на тарілку, бажано промазав кожен млинець вершковим маслом. Додатково подайте варення, сметану, згущене молоко або мед, щоб кожен додав те, що вважатиме за потрібне. Якщо любите солону версію, подавайте з червоною рибою, ікрою або вершковим сиром. Приємного апетиту!