Млинці на молоці без дріжджів – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Млинці на кислому молоці без дріжджів

Млинці на кислому молоці без дріжджів готуються легко. Якщо ви не знали, як використовувати кисле молоко, тепер будете знати і з задоволенням скористаєтеся чудовим рецептом. Млинці виходять ніжними і дуже смачними. Чудова текстура не залишить нікого байдужим. Млинці моментально зникають, оскільки вони всім полюбилися!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Молоко кисле – 1 склянка
  • Окріп – 0,5 склянки
  • Цукор-пісок – 2 ч. л.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Зберіть інгредієнти для чудесного ласощі.

Крок 2. У ємність вбийте яйця, посоліть. Кисле молоко трохи нагрійте. Теплу рідину вилийте в чашу. Збовтайте віночком або змішайте електроприладом.

Крок 3. Висипте сіяну борошно і поцукруйте. Кількість солодощі регулюйте самостійно. З’єднайте інгредієнти.

Крок 4. Вливаючи окріп і масло, об’єднайте складові електроприладом. Вимішуйте тісто, щоб не залишилося грудок, і борошно рівномірно розійшлася.

Крок 5. Вилийте рідку масу на прогріту і змащену маслом сковороду і розрівняти по поверхні. Печіть на середній конфорці, регулюючи температуру. Коли краю стануть золотистими, розгорніть блін підсмаженої стороною вгору. Використовуйте всю рідку масу.

Крок 6. Испекшееся частування перемістіть на тарілку, бажано промазав кожен розтопленим маслом. Так млинці залишаться ніжними і не засохнуть. Хоча засохнути вони і так не встигають.

Крок 7. Додатково подайте сметану або все, що душі завгодно – варення, згущене молоко, мед, червону рибу, ікру або вершковий сир. Кожен додасть те, що вважатиме за потрібне. Приємного апетиту!